Navigáció


RSS: összes ·
Klipp: Synopsis Project - Space Guitar

2012-07-23 07:27:28, 1448 megnyitás, Synopsis, 1 hozzászólás

Rock


Synopsis Project
Dalszerzõ és elõadó: Veres István (Magyarország, Miskolc) 2012.
Gitárok, basszusgitár, dobprogramok, effektek, felvétel, keverés, grafika és videószerkesztés.

A dal zenei stílusának mûfaji besorolása leginkább a Space-rock, Progresszív rock, Art rock, Jazz rock, Blues rock kategegóriákba illik. Ez azonban nem változtat a lényegen, hogy az általam alkotott, és elõadott Synopsis Project név alatt megjelenõ zene kifejezze azt a mûfaji sokszínûséget, amivel a kedvenc zenei stílusaim legjavának minõségi megszólaltatását tûztem ki célul, olyan zenei tartalommal, és hangzásvilággal, ami képes összegezni mindazt, amit zenémmel szándékom szerint a hallgatóságnak nyújtani szeretnék.

Néhány szó magamról. Felmenõim között voltak zenészek, festõmûvészek, grafikusok. A zene már kisgyermekként megérintett. 8 éves korom óta zenélek, immár 38 éve. Tanított több zenetanár is éveken át, de leginkább autodidakta módon tanultam és tanulok zenélni a mai napig. (Nézetem szerint olyan nincs, hogy valaki azt mondhassa magáról: megtanult zenélni. A legnagyobb zenészeknek és mûvészeknek is tovább kell képezniük magukat, különben túlhaladottakká válnak, a szakma lekörözi õket. A zenemûvészet képlékeny, folyamatosan fejlõdõ világ, errõl nem lehet befejezett stádiumban beszélni. Zenében mindig van mit tanulni.)

Több hangszeren játszom (gitár, basszusgitár, mandolin, zongora, szintetizátor). De leginkább gitárosnak tartom magamat, ez a fõ hangszerem. Közel száz zenésszel és 8 együttesben, zenei formációban játszottam, fõleg Hard Rock, Blues Rock, Pshydelic Rock, Alte Rock, Funk Rock, Space rock, és volt, hogy néhány éven át Heavy és Speed Metal együttesben is gitároztam. A változatos, sokszínû zenét szeretem, nem szeretek egy stílusba beleragadni. A zenei szabdságot részesítem elõnyben, nem kedvelem a kommersz kliséket, a mûfaji korlátokat.

Néha énekelni is szoktam felvételeimen, bár ezt nem tartom erõs oldalamnak, inkább instrumentális zenéket alkotok. Egyik zenei munkám (Synopsis & Askfor - Csillag lennék - 2010), amiben éneklek is, azonkivûl, hogy a dalban minden hangszeren én játszom, éppen itt, az AMF oldalon publikáló költõ, Askfor versét zenésítettem meg. Így talán a Synopsis név nem lesz teljesen ismeretlen az oldal látogatói elõtt.

Synopsis Project - Space Guitar (2012)
Minden jog fenntartva.Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a műről, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

A szerző utolsó 30 műve:


Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 8
Regisztrált: 0
Kereső robot: 10
Összes: 18

Page generated in 0.0382 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz