Navigáció


RSS: összes ·
nagytamás profilja

Ars poetica

Egyáltalán nem biztos, hogy van egy állandó igazság, ami csak van és imádja ha keresik. Ez nem létezik. Minden ember buta, én is, én főleg! Esélytelen, lehetetlen egy embernek megérteni a világot teljes egészében ehhez kevesek vagyunk. Minden filozófus, tehát aki gondolkodik, filozofál, mivel emberből van, nem jöhet rá semmire, ez képtelenség. Mi még csak állatok vagyunk. persze a szellemi horizontunk kiteljesedhet a korlátaink között. emberként, lekorlátozva is meg lehet világosodni, egy alacsony szinten. Hogy kikopott iez a megvilágosodás szó. Kopnak a hülyeségek. De visszatérve, tehát az ember egy primitív élőlény, aki nem érheti fel ésszel a világ dolgait. Köhög a bolha magyarán.
Aki hülye az buta és minden téren buta.
Olyanok vagyunk mint a hangyák, okosak, ügyesek, de csak hangyák
Ha létezne egy teremtő, szellemi valami, ő számára mi csak csótányok lennénk, nem tudna velünk beszélgetni.
CSÓTÁNYOK VAGYUNK, KÉTLÁBÚ CSÓTÁNYOK, DE AMI JÓ HÍR, A MI SZEREPÜNK IS MEG VAN. VALAMI HASZNA VALSZEG A MI LÉTEZÉSÜNKNEK IS VAN.

Sokszor lecsesztek , hogy csak szófosás amit írok, de Arisztotelész, meg a többi név a naptárban és mindenki fossa a szót. Tehát nem csak én. na de még is valami jót is írjak az emberről, egy valamiben jó vagyunk, értékesek, tudunk zenét szerezni, van érzelmi világunk. igaz, hogy sokszor gyűlölünk, és szeretünk, ezt mi magunk sem értjük. de mondom egy valamiben jók vagyunk, tudunk zenét szerezni és isten se tudna szebb zenét . nem tud jobb zenét csinálni a mi zenénknél

Az állatok nem háborúznak, mi emberek ige. tehát az állatok okosabbak mint mi vagyunk.
Tudunk tv t csinálni, meg elrepülni a holdra, ezek csak lényegtelen dolgok. csak ülünk egy széken egész életen át és saját agyunkban meditálunk ez is lényegtelen. minden lényegtelem. és akkor a spiritiszták már isten embert emlegetnek. Én szidom az embert és sajnálom az állatokat, hogy mi ide pofátlankodtunk erre a bolygóra. semmit sem érünk mi emberek.
Bízzunk benne, hogy erre téved egy aszteroida és véget ér a pályafutásunk, nyugi senkinek sem fogunk hiányozni.
mi a rossz bennünk emberekben?

Túl nagy az érzelmi világunk. meg lehet nézni az írók, költők műveit. leülnek egy székre és akkor ő szenved. nem a lába fáj, vagy a keze. a lelke szenved, sajnos ezt mások is látják elolvassák és nekik is megjön a kedvük a szenvedéshez.
2. Az ember fél. Lát valami szellemet, szörnyet, kutyát, macskát. vagy egy körömlakot akkor rögtön félni kezd az ember. sajnos ez a dolog is terjed, manapság nagyon nagy divatja van a félelemnek.
3, Szeretjük egymást ki irtani, ezt elfogadom, h az oroszlánoknak, elefántoknak meg vannak számlálva a napjaik, mivel egyre több ember lesz, és kell a hely, azok meg csak állatok, szóval értéktelen, erdőket is írtjuk.
4. Vak remény, rózsaszín köd. az ember istenek hiszi magát. ez nem baj, csak épen szánalmas.
5 Szex a legfontosabb, ezt elfogadom, legyen is szaporodási ösztön. ( manapság milyen pornó forradalom zajlik, ezt nem kommentálom.) ez az első jó dolog az emberekben, hogy szeretnek szaporodni
6. Kudarcra vagyunk ítélve. egyszer okosodunk, de mivel állatok vagyunk így a sok okoskodással egymással kibaszunk, most van az az időszak amikor eldől, hogy végleg ki írtjuk egymást, vagy kivergődünk ebből a jelenlegi állapotból, amikor is 2%- nál van a pénz 98%. De kifogunk pusztulni, ilyen az evolúció. Valszeg ez a helyes. És jönnek helyettünk mások, Mi már elbasztuk, de kódolva van , hogy el legyen ez baszva.
7. Robotok, mesterséges intelligencia. Ez csak játék, tudom az autóra is azt mondták, hogy minek autó? minek számítógép? és tévedtek. mert az autó és a számítógép sok ember bálványa amit imád. Szex robotokkal végül is annyi lesz elérve, hogy a nők még jobban tárgyakká válnak. tehát megint csak ezzel kell szembesülni. Bizony ezzel: Az egyik ember, kibaszik a másikkal.

A kapcsolati adatok megtekintése csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges!
Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot a szerzővel, akkor regisztrálj oldalunkra!

Az alább felsorolt statisztikai adatok az oldal három fő művészeti ágán alapulnak. Ezek pedig a galériába beküldött alkotások valamint az írott és zenei művek, valamint az ezekhez tartozó hozzászólások.

Beküldések:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 24 0.052 24.00
Zenék: 0 0.000 0.00
Galéria: 1 0.002 1.00
Kapott hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 76 0.164 76.00
Zenékhez: 0 0.000 0.00
Galériában: 4 0.009 4.00
Írt hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 96 0.207 96.00
Zenékhez: 1 0.002 1.00
Galériában: 6 0.013 6.00
Látogatottság:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 3,791 8.188 3791.00
Zenék: 0 0.000 0.00
Galéria: 273 0.590 273.00
Tagság időtartama:1 év, 98 nap, 16 óra

Az alábbi (maximum) öt pontos listában a szerzőnek azon művei találhatóak, melyek éppen az olvasóközönség figyelmébe ajánl.

Nincsenek önmaga által ajánlott művek!

Az alábbi táblázatban a szerző azon művei láthatóak, amelyek ki lettek emelve az ajánlási rendszer által.

Válassz:
Nincsenek kék csillaggal kiemelt művek!

Keresési feltételek...

BeküldésekÍrt HSZ-ekKapott HSZ-ek
Rendezés:

És az eredmény...

Adatok betöltése folyamatban...


...kérlek, várj.


Napi szerkesztői ajánlat

Kirke:
Vers: akartam írni

Ajánló: ÉvIda

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 50
Regisztrált: 10
Kereső robot: 44
Összes: 104
Jelenlévők:
 · aron
 · bbbbb
 · bladeattila
 · nagytamás
 · Pancelostatu
 · PiaNista
 · Romuald
 · SunVice
 · Sutyi
 · Tóth János Janus


Könyvajánló

Alkony:
Alkony III.Zagyi Gáborné: Alkony III.

Könnyek az esőben

Nyomtalanul tűnnek el
a könnyek az esőben...
értelmet keresel még,
a nem létezőben...


Tovább...

Zeneajánló

aroncook: Yvngard romjai
Küldte: aroncook

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Irodalom


· Ballada:160
· Blog:199
· Bohózat:12
· Dal:1107
· Egyperces:8
· Epigramma:16
· Esszé:186
· Ez+az:6335
· Forgatókönyv:3
· Haiku:1393
· Házi pályázat/ próza, novella:22
· Házi pályázat/ vers:24
· Játék/vegyes:59
· Játék/vers:1
· Jegyzet:1167
· Képvers:128
· Kockavers:22
· Krimi:116
· Kritika:25
· Limerik:25
· Memoár:590
· Mese:690
· Novella:3884
· Próza:2050
· Prózavers:253
· Regény:1886
· Rondó:5
· Sci-fi:193
· Sírfelirat:8
· Slam költészet:59
· Színmű:3
· Szonett:869
· Szonettkoszorú:10
· Tanka:36
· Vers:64742

Zene


· Album:13
· Klipp:111
· Zene:189

Galéria


· Digitális grafikák:1055
· Festmények:661
· Iparművészeti galéria:309
· Rajzok...:1791


Page generated in 0.1298 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz