Navigáció


RSS: összes ·
Szilárd profilja

Nem gondoltam át a bemutatkozást, általában nem hordozok magammal portfóliót a fejemben önmagamról. Talán, mert nincs is mit mondani, vagy talán, mert túl kevés ott a hely. Van úgy, hogy sokat beszélek, de általában nem magamról. Hadd éljek egy közhellyel: egy alkotóról beszéljenek a művei.

Hogy alkotó vagyok-e? Minden bizonnyal. Mind azok vagyunk. Mind létrehozunk valamit. Hogy mulandót vagy maradandót, láthatót vagy láthatatlant, nem mi döntjük el. Csak reménykedünk.

Én abban reménykedem, hogy jó ajtókat nyitok meg. S abban, hogyha egy új helyre belépek, ott jól fogom érezni magamat, és mások sem fogják magukat rosszul érezni miattam. Ha ez sikerül, úgy érzem, már elértem valamit az életben.

Az irodalom számomra is volt már menedék, szerelem, anya és gyermek s még megannyi más, mára pedig nyilván mindezek sajátos összessége. Amit eddig hozzátettem, belőle származik, rajtam csak átáramlott, és adott már másoknak örömöt, szórakozást, élményt, de adott meghasonlást, csalódást is persze. S amit eddig hozzátettem, meglehet még nem is létezik, és soha nem is lesz létező. De kontárkodom, örömmel teszem, legtöbbször öntudatlanul. S már nemcsak magamnak. Megmutatom. Adok. Ha van mit, és van kinek. S bár alapvető természetem a rejtőzködés, mégis boldog tudok lenni, ha erre lehetőséget kapok, például ezen az oldalon.

Az ajtók megnyitásához az erőt abból merítem, hogy az irodalom sosem volt hálátlan. Fáradhatatlanul elhalmozott ajándékokkal: sok-sok élménnyel, ismerettel, csiszolódással, és barátságokkal. Hiszem, hogy ez nem volt hiába, és hiszem, hogy ez a jövőben is így lesz.

A kapcsolati adatok megtekintése csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges!
Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot a szerzővel, akkor regisztrálj oldalunkra!

Az alább felsorolt statisztikai adatok az oldal három fő művészeti ágán alapulnak. Ezek pedig a galériába beküldött alkotások valamint az írott és zenei művek, valamint az ezekhez tartozó hozzászólások.

Beküldések:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 4 0.006 4.00
Zenék: 0 0.000 0.00
Galéria: 0 0.000 0.00
Kapott hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 42 0.061 42.00
Zenékhez: 0 0.000 0.00
Galériában: 0 0.000 0.00
Írt hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 31 0.045 31.00
Zenékhez: 0 0.000 0.00
Galériában: 0 0.000 0.00
Látogatottság:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 841 1.217 841.00
Zenék: 0 0.000 0.00
Galéria: 0 0.000 0.00
Tagság időtartama:1 év, 326 nap, 21 óra

Az alábbi (maximum) öt pontos listában a szerzőnek azon művei találhatóak, melyek éppen az olvasóközönség figyelmébe ajánl.

Nincsenek önmaga által ajánlott művek!

Az alábbi táblázatban a szerző azon művei láthatóak, amelyek ki lettek emelve az ajánlási rendszer által.

Válassz:

Keresési feltételek...

BeküldésekÍrt HSZ-ekKapott HSZ-ek
Rendezés:

És az eredmény...

Adatok betöltése folyamatban...


...kérlek, várj.


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 1
Kereső robot: 31
Összes: 41
Jelenlévők:
 · Öreg


Könyvajánló

Ligeti Zsuzsa:
A világ, ahogy én látomLigeti Zsuzsa: A világ, ahogy én látom

Négy éve jelent meg az Egypercesek című kötetem. Bár számtalan kiállításon sikerült újabb grafikáimat bemutatni, többen bíztattak, hogy készülj...


Tovább...

Zeneajánló

I will forget you forever
Küldte: Gyertya

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0779 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz