Navigáció


RSS: összes ·
Synopsis profilja

1966. nyarán születtem Miskolcon. Már egészen kis gyerekként vonzódtam a zenéhez és a hangszerekhez. Zenetanulmányaimat 6 évesen kezdtem művészi tagozatos általános iskolában. Akkoriban főleg a virtuóz zenéket kedveltem, Paganini 24 capricciója és Nr.1 & 2 hegedűversenye ma is a kedvenceim közé tartozik. Több zenetanárhoz is jártam, de az autodidakta tanulási módszer vált be nálam a leginkább.

Sokféle hangszert kipróbáltam mire a gitár lett a fő hangszerem. Játszom basszusgitáron (4 és 5 húros, fretless), mandolinon, billentyűs és ütős hangszereken. 13 éves koromban kaptam Apámtól életem első akusztikus gitárját, amit néhány hónap után átalakítottam elektromos gitárra. Ezután kezdtem el a zenei stílusokat jobban megismerni, kísérletezgetni, ötvözni azokat (rock and roll, blues, funky, hard rock, heavy metal, progresszív rock, dark-, és alte rock stílusokban). Legfontosabb szempont először az volt, hogy nekem tetszenek ezek a művek és igyekeztem egyéni hangzást és játékmódot alkalmazni zenéimben.

1980-ban alapítottam első rock zenekaromat (gitár, basszusgitár, dob felállásban) iskolai osztálytársaimból verbuválva a tagokat. Ezután elég sok zenésszel játszottam együtt miskolciakkal, és az ország több részéből is, de főleg budapestiekkel zenélgettünk, alapítottunk több együttest, kisebb koncertekkel, és gyakori feloszlásokkal.

Feldolgozásokat (Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaugban, Rory Gallagher, Van Halen, Santana) is játszottam ezekkel a zenekaraimmal, de leginkább a saját zenéimet szerettem volna mindig is játszani, ezért miután meguntam a gyakori zenekar alapítások/feloszlások idejét a saját utamat jártam de inmáron egyedül, minden hangszeren feljátsztva az összes hangsávot a felvételekhez. Ez a szokásom a mai napig megmaradt, (mások által eklektikusnak nevezett) zenei világommal együtt.

Több CD-nyi hangfelvételem vár kiadásra, de eddig anyagi okok miatt nem tudtam azok szerzői kiadását megvalósítani. Ezen az oldalon szeretném zenéimet megismertetni és előre is köszönök minden figyelmet, érdeklődést!

A kapcsolati adatok megtekintése csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges!
Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot a szerzővel, akkor regisztrálj oldalunkra!

Az alább felsorolt statisztikai adatok az oldal három fő művészeti ágán alapulnak. Ezek pedig a galériába beküldött alkotások valamint az írott és zenei művek, valamint az ezekhez tartozó hozzászólások.

Beküldések:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 0 0.000 0.00
Zenék: 8 0.002 0.89
Galéria: 0 0.000 0.00
Kapott hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 0 0.000 0.00
Zenékhez: 11 0.003 1.22
Galériában: 0 0.000 0.00
Írt hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 1 0.000 0.11
Zenékhez: 5 0.001 0.56
Galériában: 0 0.000 0.00
Látogatottság:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 0 0.000 0.00
Zenék: 6,800 1.987 755.56
Galéria: 0 0.000 0.00
Tagság időtartama:9 év, 137 nap, 21 óra

Az alábbi (maximum) öt pontos listában a szerzőnek azon művei találhatóak, melyek éppen az olvasóközönség figyelmébe ajánl.

Nincsenek önmaga által ajánlott művek!

Az alábbi táblázatban a szerző azon művei láthatóak, amelyek ki lettek emelve az ajánlási rendszer által.

Válassz:
Nincsenek kék csillaggal kiemelt művek!

Keresési feltételek...

BeküldésekÍrt HSZ-ekKapott HSZ-ek
Rendezés:

És az eredmény...

Adatok betöltése folyamatban...


...kérlek, várj.


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 34
Regisztrált: 5
Kereső robot: 16
Összes: 55
Jelenlévők:
 · alfabata
 · arttur
 · frank
 · Pekka
 · SzaGe


Könyvajánló

dtlaszlo:
A gömbbe zárt időDombi Tinódy László: A gömbbe zárt idő

Azt írja Dombi Tinódy László a Létünk ára című versében, hogy „Létünk ára jelölt kereszt, / lebegj, álmodj, táncolj, szeress!”. Vagyis: mindan...


Tovább...

Zeneajánló

Mit tegyek?
Küldte: Piacsek László Zoltán

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.685 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz