Navigáció


RSS: összes ·
Pancelostatu profilja

Pécsett születtem harminc éve. A harmincból huszat az írásnak szenteltem. A járatlan, saját utakat és a kreatív küzdelmet kedvelem a művészetben, alkotás és műélvezés területén is. Saját magamon tapasztalom, hogy gyógyító ereje van az írásnak és az olvasásnak. Hiszek egy úgymond szellemi hálózatban, ahol a lélek alkatrészei cserélődnek egymás között. Minden szó ősi varázsige, és varázslat minden megírt dolog, mi visszacsinálhatatlan változásokat okoz a világban. Belátni és átlátni imádom a dolgot, gazdagszom belül minden olvasott és megírt sorral. Valamennyi írásom egyfajta soulbuilding és szellemi "boncasztal." Az alkotás mámoráért és öröméért teszem, és ahogy halad az idő, egyre inkább afféle küldetésemmé válik. Megismersz az írásaimat olvasva, minden rezdülésem bennük van.
Az alázat megnyitja lelkünket az örökkévalóságnak. Ne hidd, hogy nem fér bele az ember fejébe. Minden élő rezonál a világegyetem centrumával, ami a Menny maga, a világ szíve, mi egy előlény, mégpedig az első, ami megteremtetett a Betonsűrűségű Semmiben. A hála pedig megtart az örökkévalóságnak.

A kapcsolati adatok megtekintése csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges!
Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot a szerzővel, akkor regisztrálj oldalunkra!

Az alább felsorolt statisztikai adatok az oldal három fő művészeti ágán alapulnak. Ezek pedig a galériába beküldött alkotások valamint az írott és zenei művek, valamint az ezekhez tartozó hozzászólások.

Beküldések:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 35 0.024 11.67
Zenék: 1 0.001 0.33
Galéria: 0 0.000 0.00
Kapott hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 302 0.210 100.67
Zenékhez: 0 0.000 0.00
Galériában: 0 0.000 0.00
Írt hozzászólások:napi átlag:évi átlag:
Írott művekhez: 335 0.233 111.67
Zenékhez: 7 0.005 2.33
Galériában: 15 0.010 5.00
Látogatottság:napi átlag:évi átlag:
Írott művek: 10,828 7.540 3609.33
Zenék: 97 0.068 32.33
Galéria: 0 0.000 0.00
Tagság időtartama:3 év, 341 nap, 8 óra

Az alábbi (maximum) öt pontos listában a szerzőnek azon művei találhatóak, melyek éppen az olvasóközönség figyelmébe ajánl.

Nincsenek önmaga által ajánlott művek!

Az alábbi táblázatban a szerző azon művei láthatóak, amelyek ki lettek emelve az ajánlási rendszer által.

Válassz:
Nincsenek kék csillaggal kiemelt művek!

Keresési feltételek...

BeküldésekÍrt HSZ-ekKapott HSZ-ek
Rendezés:

És az eredmény...

Adatok betöltése folyamatban...


...kérlek, várj.


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 15
Regisztrált: 2
Kereső robot: 8
Összes: 25
Jelenlévők:
 · Aevie
 · Alberczki László


Könyvajánló

Ligeti Zsuzsa:
Egypercesek - Ligeti Zsuzsa pillanatrajzaiLigeti Zsuzsa: Egypercesek - Ligeti Zsuzsa pillanatrajzai

Ligeti Zsuzsa járja a világot, és fényképezőgép hiányában mindent lerajzol, megérzékít, ami az útjába kerül. Magyarország, A...


Tovább...

Zeneajánló

PR-Bevallom
Küldte: Szkolz

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.2005 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz