Navigáció


RSS: összes ·
Agatha Christie: Egérfogó

2015-05-19 09:48:39, 229 olvasás, P. Molnár Ágnes, 0 hozzászólás

Színház

Ha Agatha Christie nevét halljuk, gyilkosság cseng a fülünkben, méghozzá finom, úri, késsel-villával elkövetett gyilkosság, civilizált polgárok decens ÉS diszkrét körében, a vakvéletlen, vagy épp a nagyon is metsző tekintetű végzet által egybeterelve és összezárva. Vagyis köztünk van a gyilkos, civilizált úriemberek között. Egyikünk.

Ezúttal mindnyájunk jó ismerőse, egy fránya kis hóhelyzet (az angolok szerint valaki, de még a középkorban, elhitette velük az óceáni éghajlatot az enyhe telekkel, és azóta minden télen újra meglepődnek) siet segítségünkre, hogy egybeterelje-, és zárja a társaságot. Amely társaság áll Agatha Christie szokásos válogatott csodabogaraiból: feltörekvő ifjú pár, költőien hóbortos fiatalember, nagyvilági dáma, nyers katonaember, a Birodalom támasza + kiejthetetlen nevű, lehetetlen szokásokkal előhozakodó külföldi - és végül megérkezik a hó fogságába zártak közé minden angolok legangolabbika, a nyomozó is: ő hozza a hírt, hogy a gyilkosság, amelyen épp szörnyülködünk, valójában csak előjáték volt, az igazi vérfürdő csak most kezdődik, itt, az orrunk előtt, és csak egyben bízhatunk, egyben csak egytől retteghetünk is: hogy gyilkos és áldozat egyaránt közülünk kerül ki. Egyikünk.

Helyszín:
Előadás időpontok:
BUDAÖRSI LATINOVITS SZÍNHÁZ - Budaörs
május 24. (vasárnap) 19:00
június 7. (vasárnap) 19:00


KULTKIKÖTŐ - BALATONFÖLDVÁRI SZABADTÉRI SZÍNHÁZ - Balatonföldvár
július 24. (péntek) 20:30

VÁROSMAJORI SZABADTÉRI SZÍNPAD - Budapest
augusztus 26. (szerda) 20:00

BUDAÖRSI LATINOVITS SZÍNHÁZ - Budaörs
május 24. (vasárnap) 19:00
Író: Agatha Christie
Fordító: Mészöly Dezső
Rendező: Lukáts Andor

Színész:
Mollie Ralston - Lovas Rozi
Giles Ralston - Nagy Dániel Viktor
Christopher Wren - Miklós Marcell
Mrs Boyle - Takács Katalin
Metcalf őrnagy - Ilyés Róbert
Miss Casewell - Szalay Marianna
Mr Paravicini - Márton András
Trotter nyomozó - Chován Gábor

Díszlet: Fekete Anna, Fekete Anna Klaudia
Jelmez: Fekete Anna, Fekete Anna Klaudia
Dramaturg: Nemes István
Rendezőasszisztens: Szinai Eszter

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a programajánlóval kapcsolatban, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 18
Regisztrált: 1
Kereső robot: 11
Összes: 30
Jelenlévők:
 · AmenWall


Könyvajánló

Tarpay:
Ibolya-vetőBencze Bertalan: Ibolya-vető

..."Azt akartam hallatni, ami füllel nem hallható.
Azt szerettem volna, hogy szem nélkül lássatok!
S amiben vakon-süketen is hittem;
hogy ...


Tovább...

Zeneajánló

Érintés
Küldte: Piacsek László Zoltán

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.3677 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz