Navigáció


RSS: összes ·
Aperitif

2015-10-14 10:55:33, 440 olvasás, P. Molnár Ágnes, 0 hozzászólás

Kiállítás

A Magyar Képzőművészeti Egyetem friss diplomásainak munkáiból rendezett csoportos kiállítás.

A tárlat az idei évben végzett művészek munkáiból mutat be egy válogatást.
Az aperitif szó a latin "aperire", "nyitni" szóból ered, amely az esemény és a helyszín szempontjából is többletjelentést hordoz.
A nyitás mind a műteremház, mind pedig a fiatal képzőművészek szakmájukban történő indulását, első lépéseiket is szimbolizálja.
A L Art Open Studios műteremház célkitűzése, hogy fiatal képzőművészek bemutatkozásának adjon lehetőséget és egy nyitott, friss művészeti találkozóhellyé váljon.

Az L Art Open Studios nem csupán egy műteremház és kiállítótér, de egy olyan nyüzsgő és inspiratív közösségi tér, ahol a kortárs képzőművészet iránt nyitott közönség találkozhat és megismerkedhet az alkotóművészekkel. A 2015-ben alapított, közel 300m2-es műteremház a kiállítások mellett, előadásoknak és workshopoknak is helyet ad.

kiállító művészek:
Ádám Zsófia Teréz, Barta Bence, Barta Gergely, Ferenc Réka Győri Bianka, Hermann Zsófia, Horváth Csilla, Juhász Kinga, Kolláth Zsuzsanna Diána, Koller Margit, Kósa Gergely, Lipták Ágnes, Molnár Judit Lilla, Nguyen Lan Lilla, Péntek Brigitta, Poór Dorottya.<6i>

A kiállítás megtekinthető 2015. november 28-ig előzetes bejelentkezéssel

Helyszín:
L Art Open Studios
1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a programajánlóval kapcsolatban, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 15
Regisztrált: 2
Kereső robot: 10
Összes: 27
Jelenlévők:
 · Öreg
 · PiaNista


Könyvajánló

Sárhelyi Erika:
Adj jelet! - Versek három hangraMegjelent: ADJ JELET! - VERSEK HÁROM HANGRA
Sárhelyi Erika, Savanya István és Székely-Nagy Gábor versei egy kötetben.

"Ki ez a három hang? Honnan is ismerhetjük őket? Miért nem publik...


Tovább...

Zeneajánló

SYNOPSIS PROJECT - CODA PERSONA UN ES MUNDO - Guitar Etude (Veres István)
Küldte: Synopsis

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.064 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz