Navigáció


RSS: összes ·
Aperitif

2015-10-14 10:55:33, 358 olvasás, P. Molnár Ágnes, 0 hozzászólás

Kiállítás

A Magyar Képzőművészeti Egyetem friss diplomásainak munkáiból rendezett csoportos kiállítás.

A tárlat az idei évben végzett művészek munkáiból mutat be egy válogatást.
Az aperitif szó a latin "aperire", "nyitni" szóból ered, amely az esemény és a helyszín szempontjából is többletjelentést hordoz.
A nyitás mind a műteremház, mind pedig a fiatal képzőművészek szakmájukban történő indulását, első lépéseiket is szimbolizálja.
A L Art Open Studios műteremház célkitűzése, hogy fiatal képzőművészek bemutatkozásának adjon lehetőséget és egy nyitott, friss művészeti találkozóhellyé váljon.

Az L Art Open Studios nem csupán egy műteremház és kiállítótér, de egy olyan nyüzsgő és inspiratív közösségi tér, ahol a kortárs képzőművészet iránt nyitott közönség találkozhat és megismerkedhet az alkotóművészekkel. A 2015-ben alapított, közel 300m2-es műteremház a kiállítások mellett, előadásoknak és workshopoknak is helyet ad.

kiállító művészek:
Ádám Zsófia Teréz, Barta Bence, Barta Gergely, Ferenc Réka Győri Bianka, Hermann Zsófia, Horváth Csilla, Juhász Kinga, Kolláth Zsuzsanna Diána, Koller Margit, Kósa Gergely, Lipták Ágnes, Molnár Judit Lilla, Nguyen Lan Lilla, Péntek Brigitta, Poór Dorottya.<6i>

A kiállítás megtekinthető 2015. november 28-ig előzetes bejelentkezéssel

Helyszín:
L Art Open Studios
1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a programajánlóval kapcsolatban, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Szilárd:
Vers: Pedig

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 16
Regisztrált: 8
Kereső robot: 13
Összes: 37
Jelenlévők:
 · BFanni
 · Destiny
 · hegeanna
 · Kavics
 · Kovács Sándor
 · Nikolett
 · Ravain
 · zola


Könyvajánló

zarver:
Írott gyökerekVerzár Éva (zarver): Írott gyökerek

Csak pár szóban. Novelláim mindenkihez szólnak. Erdélyből telepedtem át, és szeretném, ha sokan ismernék és megszeretnék szülőhazám szépségét, az ...


Tovább...

Zeneajánló

Brian-Szeretlek
Küldte: Szkolz

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1531 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz