Navigáció


RSS: összes ·
III. Kolorcity fesztivál Kazincbarcika

2015-08-05 11:07:34, 595 olvasás, P. Molnár Ágnes, 0 hozzászólás

Fesztivál

„Szállj velem” és megindul a föld” Kolorfesztivál immár harmadszor.
Nekünk, magyaroknak a népi hitvilágunkban az egyik leggyakrabban előforduló szám a hármas. Népmeséinkben legtöbbször három nehéz feladatot kell megoldania hősünknek ahhoz, hogy bizonyítsa életrevalóságát, rátermettségét.
   Fesztivál az első két „akadályt” eredményesen vette, több tízezres látogatószámmal, tengernyi élménnyel, nagy sikerrel. A harmadikˇKolorfesztivál ismét szórakoztat, kikapcsol, kellemes órákat ad a kazincbarcikaiaknak, közeli és távoli érdeklődőknek.
A programkínálat színes, szól a fiataloknak, a még fiatalabbaknak, középkorúaknak és az idősebbeknek egyaránt.

„Annyi minden történt” Charlie és „mindig ugyanúgy” Demjén Ferenc színes programsorozattal találkozhatunk augusztus 11–29. között.
A szervezők olyanok, mint a „színes ceruzák” Koncz Zsuzsa.
„Április” Rúzsa Magdi óta folyamatosan rajzolják nekünk, fesztiválozóknak a színpadi produkciók előkészületeit, a művészeti megjelenéseket, sportolási lehetőségeket. „Sokszor volt már így” Wellhello, hogy éreztem, ez ismét sikeres lesz, de még mielőtt „monti csárdás”-t 100 Tagú Cigányzenekar járnék előre, í„hívlak téged” Palya Bea Kazincbarcikára.
Az időjárás ha nem fogad kegyeibe minket, biztosan „belehalok” Majka, de „nem menekülök el” Children of Distance, akkor lesz „tánc a hóban” Ghymes.
„Szállj velem” Bereczki Zoltán augusztus 11-től, „és megindul a föld” Zséda a Kolorcity-ben.

A koncertek mellett képzőművészeti kiállítások, színházi bemutatók, divatbemutatók, alkotótáborok várják az érdeklődőket.

Színezd át Kazincbarcikát!
Részletes program letölthető: http://www.kolorcity.hu/down/programfuzet.pdf
http://www.kolorcity.hu/hirek/fesztival/1

U. i.: „Maradjatok gyerekek” Kelemen Kabátban

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a programajánlóval kapcsolatban, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 0
Kereső robot: 14
Összes: 21

Könyvajánló

Szalesz:
Szívem beszélSzalóky Andrea: Szívem beszél

"Fagyott földem nem terem már
Kalászt, ha el is jön valaha a nyár.
Mosolyra meddővé vált arcomon
A bizonyság: rám örök tél vár."...


Tovább...

Zeneajánló

Bress: Egyedül maradtam
Küldte: bress

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1188 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz