Navigáció


RSS: összes ·
„Odafönn találkozunk” - Próza- és esszéíró pályázat

2015-04-19 10:14:13, 547 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

A Székesfehérvári Egyházmegye fenntartásában működő Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház a 2015. évi Kaszap István Emlékévhez kapcsolódóan próza- és esszéíró pályázatot hirdet az alábbi témakörben: „Odafönn találkozunk.” A pályázatra Kaszap István szellemiségében íródott alkotásokat várunk.

A pályázatot három kategóriában hirdetjük meg:
- felső tagozatos kategória (7-8. osztály)
- ifjúsági kategória (9-12. osztály)
- felnőtt kategória (18 évtől)

A pályázatok terjedelme nem haladhatja meg az 5 gépelt oldalt. (Times New Roman betűtípus, 12 pontos betűnagyság, 1,5 sortáv.) Minden pályázó csak egy, még meg nem jelent írással indulhat.

A pályázatokat az odafonntalalkozunk@gmail.com címre kérjük beküldeni, tehát kizárólag elektronikus beküldésre van mód!

Az e-mail-ben pontosan fel kell tüntetni: a pályázó nevét, életkorát, lakóhelyét (település) és az elérhetőség céljából megadott e-mail címet. Pályázattal kapcsolatos értesítéseket e-mailen küldünk. Kérjük, az elektronikus levél tárgyában jelenítsék meg a pályázat műfaját: „Próza- és esszéíró pályázat”.

A pályázatok beérkezési határideje: 2015. szeptember 30.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására a Kaszap István Emlékév zárónapján, 2015. december 17-én kerül sor. Az alkotásokat korosztályonként értékeljük és jutalmazzuk. A pályaműveket neves szakemberekből álló zsűri bírálja el.

További információ: www.szentistvanmuvelodesihaz.hu/kaszap-emlekevMegjegyzés: Beküldési határidő: 2015. szeptember 30.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 2
Kereső robot: 13
Összes: 22
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Tiberius


Könyvajánló

Ligeti Zsuzsa:
A világ, ahogy én látomLigeti Zsuzsa: A világ, ahogy én látom

Négy éve jelent meg az Egypercesek című kötetem. Bár számtalan kiállításon sikerült újabb grafikáimat bemutatni, többen bíztattak, hogy készülj...


Tovább...

Zeneajánló

no comment
Küldte: Gnáli

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0851 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz