Navigáció


RSS: összes ·
„Őszikék 21. század” - irodalmi pályázat

2015-04-11 07:51:31, 645 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

A Vásárhelyi Látóhatár művészeti, irodalmi és helytörténeti folyóirat ötéves évfordulója alkalmából irodalmi pályázatot ír ki határon inneni és túli alkotók részére „Őszikék 21. század” címmel. Téma: A Vásárhelyi Őszi Tárlatokon díjazott, rendszeresen kiállító tizenkét művész alkotása közül kiválasztott képhez kapcsolódó verset, novellát vagy esszét írni.

Részvétel: Bárki részt vehet a pályázaton, aki elfogadja a kiírási feltételeket. Tetszés szerint több témaképhez is pályázhatnak, de egy szöveg csak egy képhez kapcsolódhat. Nevezési díj nincs, mivel a szerző a pályázattal lemond műve közlési jogáról a Vásárhelyi Látóhatár javára, annak elektronikus és nyomtatott változatában és kiadványaiban is.

Csak olyan pályaművek beadását várja a kiíró, amelyek semmilyen politikai irányzattal, pártokkal nem hozható kapcsolatba, nem sérti senki vallási, lelkiismereti meggyőződését, és tiszteletben tartja az emberi méltóságot, az alapvető személyiségjogokat.

Kategóriák:
- I. vers
- II. novella
- III. esszé

Terjedelem: A versek legfeljebb 30 sorosak, a novella és az esszé maximum 3 oldal lehet. (A/4 lap, 12-es betűnagyság, sorkizárt formátum, 1,5-es sortávolság, 2,5 cm margó.)

A pályaműveket kategóriánként 1 nyomtatott példányban jeligésen és magyar nyelven kell beküldeni. Zárt borítékban kérjük mellékelni a Pályázati adatlapot. A pályázati anyagot számítógépes adathordozón is kérjük: e-mailben vagy egyéb, pl. a www.mammutmail.com segítségével, vagy CD-n a nyomtatott pályázati anyaggal együtt.

Témaképek: A www.vasarhelyilatohatar.hu oldal Lapozó/Őszikék menüjében lehet a megadott témaképek közül választani. Megkérhetők a benakk@gmail.com címen.

Díjazás: Az első három helyezett kategóriánként plakettet kap, műveik a bemutatón elhangzanak, és megjelennek a Vásárhelyi Látóhatár őszi, tematikus, nyomtatott kiadásában és elektronikus albumában. A legjobb művekből a témaképek reprodukciójával együtt kiállítást rendezünk. A www.vasarhelyilatohatar.hu oldalán bemutatjuk a legjobb szerzőket, akik bekerülnek a Látóhatár Hangtárába. (A szervezők fenntartják a jogot, hogy megosztott díjat is adhatnak, illetve átszervezhetik azt.)

A pályázat beküldési határideje: 2015. június 30.

Beküldési cím:
Vásárhelyi Látóhatár
6800 Hódmezővásárhely, Rudnay Gyula u. 49. fsz. 2.
e-mail: benakk@gmail.com

Eredményhirdetés: 2015. Vásárhelyi Őszi Hetek, melyről e-mailben küldünk értesítést. Akinek nincs e-mail hozzáférése, kérjük, mellékeljen a saját címére címzett, felbélyegzett válaszborítékot, melyben értesíthetjük. A pályázatokat nem küldjük vissza a pályázók részére.

További információ: www.vasarhelyilatohatar.hu/palyazat
Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. június 30.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 8
Regisztrált: 2
Kereső robot: 15
Összes: 25
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Öreg


Könyvajánló

Aurora White:
A sötétség gyermekeAurora White: A sötétség gyermeke

A jó és a gonosz küzdelme örök téma az irodalomban, mégis kimeríthetetlen. Aurora White könyvében megelevenednek a félelmek, keverednek a mese, a kr...


Tovább...

Zeneajánló

Hornet: Teleport egy másik univerzumba
Küldte: majdnemnulla

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0956 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz