Navigáció


RSS: összes ·
Egy szerelem története - Novellaíró pályázat

2015-03-01 14:46:37, 584 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó „Egy szerelem története” címmel novellapályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy a szerelem, mint a mindent elborító érzés kérdését bemutassa, annak minden pozitív, boldog és negatív, marcangoló valójában. A kiadó olyan novellákat vár, amelyek jellemzik a szerelem boldog és rendkívül nehéz pillanatait, amelyekben megmutatkoznak a hétköznapi küzdelmek és nehézségek, a szerelmi mámor felemelő pillanataiban.

Beküldési határidő: 2015. március 31.

A pályaműveket a palyazat@evokacio.hu címre várjuk MS Word.doc formátumban. A fájl nevébe kérjük, írja bele nevét vagy írói álnevét.

Terjedelem: maximum 10 000 leütés (karakter szóközökkel). Egy szerző maximum három pályaművel nevezhet.

Pályázók köre: Bárki, akinek a „Szerelem” szóról eszébe jut egy történet.

Díjazás: A pályaműveket elismert szakemberekből álló, független szakmai zsűri bírálja el. A novellapályázat első három helyezettje pénzjutalomban részesül:
I. helyezett: 15 000 Ft
II. helyezett: 10 000 Ft
III. helyezett: 5 000 Ft

A legjobb pályaművekből a Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó novellás antológiát jelentet meg. A megjelent kötetből egy példányt adunk minden olyan szerzőnek, akinek a művét a zsűri beválogatta.

Nevezési díj: 3400 Ft novellánként. A nevezési díjat az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó Kft. Raiffeisen Banknál vezetett 12011069-01430687-00100002 számú bankszámlájára kérjük átutalni a pályamű beküldésével egyidejűleg. Közlemény rovatba kérjük minden esetben írják be a szerző nevét és novella címét!

A pályázó hozzájárul, hogy művét az Evokáció Produkciós Iroda és Kiadó egyszeri alkalommal könyv formájában megjelentesse!

Az Evokávió Produkciós Iroda és Kiadó a kötet megjelenését követően egy könyvbemutatót tart, amelyen szakképzett színművészek mutatnak be részleteket a legizgalmasabb írásokból. Ennek időpontjáról és helyszínéről egy későbbi időpontban értesítjük a tisztelt alkotókat.

További információ: www.evokacio.hu/palyazat

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. március 31.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 2
Kereső robot: 10
Összes: 21
Jelenlévők:
 · Alberczki László
 · Christiandry


Könyvajánló

A_G_Hawk:
A.G. Hawk - Időtlenségbe zárvaVass Attila: A.G. Hawk - Időtlenségbe zárva

A szerző debütáló novelláskötete, amelyben különböző zsánerekben (sci-fi, fantasy, thriller, mese) megírt hat lebilincselő novella és egy ...


Tovább...

Zeneajánló

SYNOPSIS PROJECT - Metal Brain (Veres István)
Küldte: Synopsis

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0969 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz