Navigáció


RSS: összes ·
Verstónus 2015 - könyvdíjas versíró pályázat

2015-02-16 17:06:20, 578 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Éden Művészeti Hálózat könyvdíjas versíró pályázatot hirdet "Verstónus 2015" címmel. A verspályázat témája kötetlen, tehát bármilyen verssel lehet nevezni! A versenyre 14 éves kortól nevezhetnek a versírók a világ bármely pontjáról. A pályázatra nem csak új versekkel, régiekkel is lehet nevezni. Kötettel rendelkező alkotók is pályázhatnak.

Egy pályázó maximum három verset küldhet. Nem lehet pályázni szonett-koszorúval, valamint a versek terjedelme nem haladhatja meg a három A/4-es oldalt 12-es betűmérettel. A verset vagy verseket wordben kérjük!

A pályázatra nem nevezhetnek a zsűriben résztvevők családtagjai, az Édentől Északra csoport és az Éden Irodalmi Műhely tagjai, valamint azok az alkotók sem, akik már a hálózat valamelyik verspályázatán első helyezést értek el!

Nevezési határidő: 2015. március 1. 23 óra 30 perc. Nem elegendő számú pályázati vers esetén a nevezési időt meghosszabbítjuk.

Nevezési díj: nincs

Díjazás:

- I. díj 10 ezer Ft értékű könyvcsomag
- II. díj 7 ezer Ft értékű könyvcsomag
- III. díj 6 ezer Ft értékű könyvcsomag
- IV. díj 5 ezer Ft értékű könyvcsomag
- V. díj 4 ezer Ft értékű könyvcsomag
- Különdíj: A legjobb helyezést elért - nem az első ötben szereplő - 25 év alatti versíró 5 ezer Ft értékű könyvcsomagot kap.

A verset, vagy verseket – maximum hármat - a tenyforras@gmail.com e-mail címre kell küldeni. A levélben kérjük a pályázók életkorának feltüntetését és postázási címüket, valamint pár soros nyilatkozatot arról, hogy a beküldött mű saját szellemi termék.

A legjobbnak ítélt beérkező 40-50 alkotást a következő zsűri bírálja el:

- Beri Róbert – költő, az Éden Művészeti Hálózat, Édentől Északra Csoport, Éden Irodalmi Műhely vezetője, és a Comitatus folyóirat főszerkesztő-helyettese.
- Márté Zs. Fruzsina költő, az Édentől Északra Csoport tagja.
- Mátyás Ferenc költő, az Édentől Északra Csoport és az Éden Irodalmi Műhely tagja.
- Sánta Zsolt – költő, az Édentől Északra Csoport tagja
- Szecsődy Kristóf író, költő, filozófus, az Édentől Északra Csoport és az Éden Irodalmi Műhely tagja.
- Varga Nóra író, költő, az Édentől Északra Csoport tagja.
- Zsigmond Eszter – költő, az Édentől Északra Csoport és az Éden Irodalmi Műhely tagja.

A verspályázat döntőjébe jutottak névsora március 8-án, az Éden Művészeti Hálózatba tartozó Édentől Északra Csoport honlapján lesz olvasható. A döntőbe jutásról és az elért helyezésről külön e-mailben senkit nem értesítünk. Mindezek időpontjai megtalálhatóak a kiírásban, valamint az Éden oldalon lehet tájékozódni.

A pályázat eredményének közlésekor táblázatban közöljük a döntőbe jutott 40-50 versíró zsűritől kapott pontszámait – de nem csak az összesített pontszámot, hanem azt is, hogy az adott vers milyen lebontásban kapta a pontokat a zsűritagoktól. Ez merőben szokatlan a versírópályázatoknál, ugyanakkor igen érdekes és izgalmas. Az összes döntős vers is felkerül az oldalra.

A verspályázat döntőjébe jutott versek közül 25 elhangzik majd az Éden Versklub irodalmi műsorában, amely a Spinoza Színházban kerül megrendezésre. Az eddig lezajlott versklubok fotói az alábbi linken tekinthetők meg: www.edentol.gportal.hu.

További információ: www.palyazatmenedzser.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. március 1.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 13
Regisztrált: 3
Kereső robot: 14
Összes: 30
Jelenlévők:
 · Öreg
 · PiaNista
 · sötétangyal


Könyvajánló

Alkony:
ALKONY IVZagyi Gáborné: ALKONY IV

Mégis nyílik

Rideg, zárt oszlopok között, egy
gyötrelmében túlcsordult világ,
hol csend az őrület adósa.


Tovább...

Zeneajánló

A Szív zenéje III.
Küldte: Gnáli

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0601 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz