Navigáció


RSS: összes ·
Boldogság - Irodalmi pályázat

2015-02-14 10:01:45, 635 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság irodalmi pályázatot hirdet Boldogság címmel. A pályázat témája: boldogság, boldogság utáni vágy, lelki béke. A pályázatunkra amatőr és rendszeresen publikáló szerzők tollából is várunk eddig még meg nem jelentetett műveket a fent megfogalmazott témában. Alsó életkori határ: 14. életév.

A pályázat célja: Ráirányítani a figyelmet e szép emberi érzésre, a társas kapcsolatokban rejlő erőre; tehetséggondozás, tehetségek felkutatása; főhajtás a 120 éve született Mécs László emléke és munkássága előtt.

A pályázat beküldési határideje: 2015. május 4.

Formai követelmények: Pályázni versekkel, prózai művekkel lehet. A pályaműveket illusztrálhatják is. Egy pályázó minimum 2, maximum 5 alkotással nevezhet. A prózák nem lehetnek hosszabbak 3 gépelt oldalnál. A pályázatot kizárólag word dokumentumban és formázás nélkül kérjük beküldeni emailben.

E-mail: mecslaszlotarsasag@gmail.com. A tárgyhoz szíveskedjenek odaírni: Boldogság. A pályázathoz kérjük megadni: a pályázó /szerző/ nevét, címét, elérhetőségét. Amennyiben szeretné, rövid önéletrajzot is küldhet.

A pályázat nem jeligés. A pályázó a pályázaton történő részvételével automatikusan hozzájárul, hogy műve térítésmentesen megjelenjen a kiíró valamely elektronikus, vagy nyomtatott kiadványában. Jelentős érdeklődés esetén tervezzük, hogy önálló antológiát is megjelentetünk a beérkezett művekből.

Nevezési díj: nincs

Pályázati regisztrációs díj – adomány: 1200 ft / pályázó. Az Országos Mécs László Irodalmi Társaságnak szánt adományokat kérjük, a következő számlaszámra utalják: 11600006-00000000-48175065. Közleménybe írandó: adomány a Boldogság c. pályázathoz.

Regisztrációs díjat a kiíró nem fizet vissza. A befolyt regisztrációs díjat/adományt kizárólag irodalmi és kulturális, közművelődési rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk.

Minden pályázónk alkotásai közül minimum egy válogatott írás megjelenik népszerű közösségi oldalunkon: www.facebook.com/mecslaszloirodalmitarsasag.

Eredményhirdetés: A végeredményt a weboldalunkon közöljük, 2015. május 10-én. A díjazottakat e-mailben is értesítjük! Valamennyi díjazottnak legkésőbb május 16-ig eljuttatjuk a díjakat.

Díjazás:

- 1.helyezett: Kitüntető Oklevél + 12000 Ft + értékes ajándékcsomag (könyv, tárgyjutalom)
- 2.helyezett: Elismerő Oklevél+ 6000 Ft + értékes ajándékcsomag (könyv, tárgyjutalom)
- 3.helyezett: Elismerő Oklevél + 3000 Ft + + értékes ajándékcsomag (könyv, tárgyjutalom)
- 4-6. helyezett : Elismerő Oklevél

A kiíró a fentiektől eltérő díjakat is megállapíthat pluszban, továbbá Különdíjat is adományozhat. A díjazott írások felhasználásával és bemutatására önálló honlapot szerkesztünk (2015. május hónapban). Cím: www.omlit-boldogsag.webnode.hu.

További információ: www./mecslaszlotarsasag.webnode.hu/palyazatok


Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. május 4.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 1
Kereső robot: 12
Összes: 22
Jelenlévők:
 · alias


Könyvajánló

halota:
Hosszú álomKötetemnek azért adtam a Hosszú álom címet, mert a versek születése is olyan volt, mintha egy évtizedes álomból ébredtem volna fel. A külső hatások és a belső alkotóerő bennem is együttesen szülte azt...

Tovább...

Zeneajánló

Közel
Küldte: Piacsek László Zoltán

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.5073 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz