Navigáció


RSS: összes ·
„Szép szó” novellapályázat

2015-02-13 16:05:50, 533 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

A Vigyázó Sándor Művelődési Ház tagintézménye, a Rákoscsabai Közösségi Ház Szép szó címmel novella pályázatot hirdet a magyar költészet napja tiszteletére. Olyan műveket várunk, amelyek eddig még nem kerültek publikálásra. Tematikus megkötés nincs. Egy szerző legfeljebb 3 novellát küldhet be. Egy pályamű maximális terjedelme 2 oldal.

A pályaműveket elektronikus úton várjuk a következő e-mail címen: csabahaz.info@gmail.com. A pályázókat kérjük, hogy a beküldött e-mailben tüntessék fel a pályamű címét, a szerző nevét és elérhetőségeit. A novellákat 12 betű nagyságú Word formátumban kérjük beküldeni.

A pályázat beküldési határideje: 2015. március 15.

Nevezési díj: pályamunkánként 500Ft. A nevezési díjat a következő számlaszámra utalják: 11784009-15517021 OTP Bank. A közleménybe kérjük, tüntessék fel: szép szó pályázati díj, a pályázó neve. Az átutalás beérkezését követően a befizető nevére és címére nyugtát, igény szerint számlát állítunk ki.

A pályázatok elbírálása: A beérkezett műveket irodalomban jártas szakemberek bírálják el. Az elbírálás név nélkül történik!

Díjazás: A beérkezett munkákból a válogatás után az arra érdemes munkákból színházi est keretében bemutatót tartunk. Az első és a második helyezettel a a Rákosmente TV riportot készít, a harmadik helyezett pedig ajándékcsomagot kap.

Eredményhirdetés: A zsűrizést követően, április 5-én, a színházi estbe bekerült novellák íróinak értesítés küldünk.

A zsűri tagjai:
- Filipszky Barna Ilona – a Bohém Asztaltársaság vezetője
- Hegyi Norbert -Ascher Oszkár Színház művésze
- Szakács Zsuzsanna újságíró - XVII. kerületi "Hírhozó" újság

Bemutató: 2015. április 11-én, szombaton 16 órakor.

További információ: www.pafi.hu
Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. március 15.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Cs Nagy László:
Vers: Óarany

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 14
Regisztrált: 1
Kereső robot: 11
Összes: 26
Jelenlévők:
 · galamboki


Könyvajánló

Fehér Csaba:
NapraforgóFehér Csaba (hung) - Kósa Emese (kosa) - Süveg Gábor - Tóth János (tothjanos): Napraforgó

Három ...


Tovább...

Zeneajánló

NaftaZ: Rázd
Küldte: soulkeeper

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0942 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz