Navigáció


RSS: összes ·
Meseíró, gyermekvers és illusztrátor pályázat

2015-02-09 08:33:23, 428 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

A GARBO Könyvkiadó (Budapest) meseíró, gyermekvers és illusztrátor pályázatot hirdet. Pályázni olyan igényes mesékkel, gyermekversekkel és ezek stílusához igazodó illusztrációkkal lehet, melyek eddig még sehol nem jelentek meg nyomtatásban. A beküldött pályaművek a gyermekekhez közelálló bármely témáról mesélhetnek, lehetőleg minél egyedibb formában, stílusban.

Az írott anyagok terjedelme lehetőleg ne haladhatja meg az 5 gépelt oldalt, vagy 10 000 leütést, szóközökkel. Az illusztrációk A5-ös méretben készüljenek. Kérjük a pályázó nevét, és telefonszámát feltüntetni a pályázati anyagban.

Beküldési határidő: 2015. február 25.

Beküldési cím: szerk@garbokiado.hu

Pályázók köre: Bárki pályázhat, aki a 14. életévét betöltötte.

Díjazás: A legjobbnak ítélt alkotásokat a 2015. évi Ünnepi Könyvhétre igényes kivitelű kötetben jelenteti meg a GARBO Könyvkiadó. A szerzők bemutatkozási lehetőséget kapnak író-olvasó találkozókon, könyvbemutatókon, az írott és elektronikus sajtóban. Az antológia a legnagyobb könyvterjesztő hálózatokba, könyvesboltokba kerül be. A bíráló bizottság tapasztalt írókból, szerkesztőkből áll.

Pályázati díj nincs. Azoktól, akik bekerülnek az antológiába, a beküldött alkotás jellegének függvényében csekély mértékű anyagi hozzájárulást kérünk.

Eredményhirdetés: A pályázat résztvevőit március végéig értesítjük az eredményről.

További információ: www.palyazatmenedzser.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. február 25.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 2
Kereső robot: 15
Összes: 26
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Öreg


Könyvajánló

aron:
Élni(?)Hatházi Áron (aron): Élni(?)

’’Hatházi Áron még kevéssé ismert szerzőként kivételes látásmóddal gondolkodtatja el az olvasót. Ebben a kötetben a mindennapi élet "élet-próbálkozásait"...


Tovább...

Zeneajánló

Spiritual trip (dal)
Küldte: kovacsgabor

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0756 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz