Navigáció


RSS: összes ·
Meseíró, gyermekvers és illusztrátor pályázat

2015-02-09 08:33:23, 410 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

A GARBO Könyvkiadó (Budapest) meseíró, gyermekvers és illusztrátor pályázatot hirdet. Pályázni olyan igényes mesékkel, gyermekversekkel és ezek stílusához igazodó illusztrációkkal lehet, melyek eddig még sehol nem jelentek meg nyomtatásban. A beküldött pályaművek a gyermekekhez közelálló bármely témáról mesélhetnek, lehetőleg minél egyedibb formában, stílusban.

Az írott anyagok terjedelme lehetőleg ne haladhatja meg az 5 gépelt oldalt, vagy 10 000 leütést, szóközökkel. Az illusztrációk A5-ös méretben készüljenek. Kérjük a pályázó nevét, és telefonszámát feltüntetni a pályázati anyagban.

Beküldési határidő: 2015. február 25.

Beküldési cím: szerk@garbokiado.hu

Pályázók köre: Bárki pályázhat, aki a 14. életévét betöltötte.

Díjazás: A legjobbnak ítélt alkotásokat a 2015. évi Ünnepi Könyvhétre igényes kivitelű kötetben jelenteti meg a GARBO Könyvkiadó. A szerzők bemutatkozási lehetőséget kapnak író-olvasó találkozókon, könyvbemutatókon, az írott és elektronikus sajtóban. Az antológia a legnagyobb könyvterjesztő hálózatokba, könyvesboltokba kerül be. A bíráló bizottság tapasztalt írókból, szerkesztőkből áll.

Pályázati díj nincs. Azoktól, akik bekerülnek az antológiába, a beküldött alkotás jellegének függvényében csekély mértékű anyagi hozzájárulást kérünk.

Eredményhirdetés: A pályázat résztvevőit március végéig értesítjük az eredményről.

További információ: www.palyazatmenedzser.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. február 25.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Szilárd:
Vers: Pedig

Ajánló: Syringa

Heti ajánló

Pilinszky János: Dél

Ajánló: Syringa

Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 4
Regisztrált: 1
Kereső robot: 10
Összes: 15
Jelenlévők:
 · Syringa


Könyvajánló

Alkony:
ALKONY II.Zagyi Gáborné: ALKONYII.

„Ebben az életben rád
osztották a főszerepet,
emelt fővel játszd hát,
érdemeld ki a sikeredet...”


Tovább...

Zeneajánló

Normanton Road Social Club: Mikor az utcán átment a kedves
Küldte: sonofab

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0659 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz