Navigáció


RSS: összes ·
Nézd a tavaszt, oly csodás! - Irodalmi pályázat

2015-02-09 08:16:12, 537 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság pályázatot írt ki "Nézd a tavaszt, oly csodás!" címmel. A pályázat témája: minden, ami a tavasszal kapcsolatos.

A pályázók köre: A pályázatunkra amatőr és rendszeresen publikáló szerzők tollából is várunk irodalmi műveket a fent megfogalmazott és kibontott témában. Alsó életkori határ: 14. életév.

A pályázat célja: Ráirányítani a figyelmet e szép évszakra; a természet ébredésére s ezen keresztül az emberi érzelmekre és azok fontosságára; tehetséggondozás, tehetségek felkutatása.

A pályázat beküldési határideje: 2015. május 24.

Formai követelmények: Pályázni versekkel, prózai művekkel lehet. A pályaműveket illusztrálhatják is. Egy pályázó minimum 2, maximum 5 alkotással nevezhet. A prózák nem lehetnek hosszabbak 4 gépelt oldalnál. A pályázat nem jeligés.

A pályázatot kizárólag word dokumentumban kérjük elküldeni a mecslaszlotarsasag@gmail.com e-mail címre. A tárgyhoz szíveskedjenek odaírni: „Nézd a tavaszt, oly csodás!”. A pályázathoz kérjük megadni: a pályázó /szerző/ nevét, címét, elérhetőségét. Amennyiben szeretné, küldhet rövid önéletrajzot is.

Nevezési díj: nincs

Pályázati regisztrációs díj – adomány: 1000 ft/pályázó

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaságnak szánt adományokat kérjük, az alábbi számlaszámra utalják: 11600006-00000000-48175065. Közleménybe írandó: adomány a „Nézd a tavaszt, oly csodás” c. pályázathoz.

Regisztrációs díjat-adományt a kiíró nem fizet vissza. A befolyt regisztrációs díjat-adományt kizárólag irodalmi és kulturális, közművelődési rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk.

A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet , indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja. A pályázó a pályázaton történő részvételével hozzájárul, hogy alkotását, alkotásait a kiíró korlátozás nélkül felhasználhassa nyomtatott vagy elektronikus kiadványaiban.

Minden pályázónk alkotása folyamatosan megjelenik a www.tavaszipalyazat.webnode.hu weboldalon!

Szakmai zsűri: a kiíró által felkért magánszemélyek.

Díjazás:

- 1.helyezett: Elismerő Oklevél , mellyel „A tavasz irodalmi hírnöke” címet adományozzuk+ 10000 Ft + tárgyjutalom
- 2.helyezett: Elismerő Oklevél+ 5000 Ft + tárgyjutalom
- 3.helyezett: Elismerő Oklevél + tárgyjutalom

A kiíró ettől eltérő díjakat is megállapíthat pluszban, továbbá Különdíjat is adományozhat.

Eredményhirdetés: A végeredményt a pályázati weboldalunkon közöljük, 2015. május 31-én. A díjazottakat emailben is értesítjük! Valamennyi díjazottnak legkésőbb június 5-ig eljuttatjuk a díjakat.

További információ: www.tavaszipalyazat.webnode.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. május 24.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 23
Regisztrált: 2
Kereső robot: 12
Összes: 37
Jelenlévők:
 · boszorka
 · galamboki


Könyvajánló

koma:
...a neveddel alszom elKomáromi János: ...a neveddel alszom el

A szerző első nyomtatásban megjelent verses kötete, amely szerelmes verseiből tartalmaz válogatást, pontosabban 67 verset. A versek a szerelem...


Tovább...

Zeneajánló

Johnny Fürst: Szerelmes vagyok
Küldte: furstjohnny

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0607 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz