Navigáció


RSS: összes ·
Nabokov és én - Irodalmi pályázat

2015-02-01 13:37:44, 524 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Európa Könyvkiadó Vladimir Nabokov életmű-sorozatának utolsó darabja, a szerző összegyűjtött elbeszéléseinek második kötete 2015 tavaszán jelenik meg. Ennek a nagyszabású programnak a befejezését szeretnénk irodalmi esttel megünnepelni, és ehhez kapcsolódóan pályázatot hirdetünk.

A kiadó olyan, még nem publikált, szépirodalmi igénnyel megírt elbeszélést vagy paródiát vár, amelyet bármilyen módon Nabokov ihletett. A beérkező pályaműveket a kiadó szerkesztősége bírálja el, és 2015 májusában, a Nabokov-estünkön hirdetünk eredményt.

A pályaművek maximális terjedelme: 20 000 karakter.

Díjazás:

I. helyezett: 50 000 forint
II. helyezett: 30 000 forint
III. helyezett: 20 000 forint

A pályázat jeligés. Kérjük a pályázókat, hogy pályaművükre csak a választott jeligét írják rá, valamint mellékeljenek a pályamű mellé egy adat.doc nevű fájlt, amelyben megírják nevüket és e-mail címüket. Egy pályázó csak egy művel pályázhat.

Hosszan lehetne sorolni a mai világirodalomból azokat a szerzőket, akikre Nabokov művészete, stílusa, szemlélete erőteljesen hatott, ezért reményeink szerint olyan színvonalú anyag gyűlik össze, melyet egy antológiában közreadhatunk.

A kiadó a pályaműveket elektronikusan várja a nabokov@europakiado.hu e-mail címre.

Az elbeszélések beküldésének határideje: 2015. április 15.

További információ: www.europakiado.hu/hir/nabokov-es-en

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. április 15.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 2
Kereső robot: 13
Összes: 22
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Tiberius


Könyvajánló

Aurora White:
Netes szerelemAurora White: Netes szerelem

A társkeresés buktatóit bemutató regény olvasása közben egy kicsit önmagára ismerhet mindenki, aki már próbálkozott az arc nélküli ismerkedés formáival. ...


Tovább...

Zeneajánló

A Szív zenéje III.
Küldte: Gnáli

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0885 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz