Navigáció


RSS: összes ·
III. Nemzetközi Benedek Elek meseíró pályázat

2015-01-16 10:12:22, 516 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság, és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság a nagy mesemondó, Benedek Elek születésének 155. évfordulója alkalmából meghirdeti a III. Nemzetközi Benedek Elek meseíró pályázatot.

Pályázók köre: Bárki pályázhat, életkori megkötés nincs. Magyar és nem magyar állampolgárok egyaránt pályázhatnak.

Nevezési díj: nincs.

A mesék formai követelménye: A mesék témája szabadon választott lehet. Pályázónként 1 pályaművet fogadunk el (amely máshol még nem jelent meg), max. 3 gépelt oldal terjedelemben. Illusztráció lehetséges.

A meséket (és illusztrációkat) kizárólag e-mailben várjuk.
E-mail cím: mecslaszlotarsasag@gmail.com.
Nevezési adatlap (a meséket is itt kérjük feltölteni): mecslaszlotarsasag.webnode.hu/palyazatok/iii-nemzetkozi-benedek-elek-meseiro-palyazat.

Beküldési határidő: 2015. március 31. A határidőt követően nem fogadunk pályázatot.

Értékelés, zsűri: A legszebb pályaművek közül 10 mese jut a döntőbe és egyúttal felkerül a www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu honlapunkra, ahol szavazni lehet a mesékre. A zsűri: a kiíró által felkért magánszemélyek és a kedves olvasó! Az online szavazás időtartama: 2015. április 1-30.

Értékes jutalmak: A legtöbb szavazatot kapó 3 pályamű írói Díszoklevélben + tárgyjutalomban/egyéb jutalomban részesülnek. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Az értesítés határideje: 2015. május 15.

A pályázat beküldése egyúttal hozzájárulást is jelent, hogy a pályaművet publikáljuk nyomtatott vagy elektronikus formában; a felhasznált alkotásokért ellenszolgáltatást, jogdíjat semmilyen jogcímen nem áll módunkban fizetni.

További információ: www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. március 31.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 2
Kereső robot: 16
Összes: 27
Jelenlévők:
 · gszabo
 · Öreg


Könyvajánló

nagyvendel:
Ízes történetek 2. kötetNagy Vendel: Ízes történetek 2. kötet

Jelmezzé szelídült

Nagy Vendel

Itt van fársángnak gyönyörű ideje
Ezen esztendőnek
Tündöklő eleje.
Vízkeresz...


Tovább...

Zeneajánló

10:11 - Papírsárkány
Küldte: Gamentzy_eduard

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0881 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz