Navigáció


RSS: összes ·
Szebb legyen a föld! - Irodalmi antológia páylázat

2015-01-16 09:57:49, 418 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság pályázatot írt ki "Szebb legyen a föld!" címmel.

Cél: Meglévő és új alkotások közkinccsé tétele, tehetségek felfedezése, a magyar irodalmi élet felpezsdítése, főhajtás a 120 évvel ezelőtt született Mécs László emléke előtt.

A pályázók köre: A pályázatunkra bárki jelentkezhet, magyar nyelvű művekkel; megjelent vagy még meg nem jelent írásokkal. Az Antológiában a kiíró által válogatott írás(ok) jelennek meg.

A pályázat beküldési határideje (a megjelenési hozzájárulási díj befizetésével együtt): 2015. március 17.

Az antológia tervezett megjelenése: 2015. április.

Az antológia paraméterei: A/5-ös méretű, 150 oldalas, (fekete-fehér belívek, 80 gr-os ofszet papíron) ragasztókötött. Példányszám: 300 db.

Formai követelmények: Pályázni versekkel, prózai művekkel lehet. A pályaműveket illusztrálhatják is. A pályázatot kizárólag word dokumentumban és formázás nélkül kérjük beküldeni – a regisztrációs űrlappal együtt- emailben. E-mail: mecslaszlotarsasag@gmail.com A tárgyhoz szíveskedjenek odaírni: Szebb legyen a föld! Irodalmi antológia.

Egy pályázó minimum 3, maximum 10 alkotással nevezhet. A prózák nem lehetnek hosszabbak 4 gépelt oldalnál. A pályázat nem jeligés. Kérjük, fokozottan ügyeljenek a helyesírásra! A pályázó a pályázaton történő részvételével automatikusan hozzájárul, hogy műve térítésmentesen megjelenjen a kiíró valamely elektronikus, vagy nyomtatott kiadványában.

A pályázat érvényes akkor, ha határidőben, a kiírásnak megfelelően, regisztrációs űrlappal együtt (letölthető a honlapunkról) küldte el és befizette a hozzájárulási díjat. Az antológiában szereplő szerzőink 4 db tiszteletpéldányt kapnak grátisz, minden további példányt egységesen 2100 Ft-ért vásárolhatnak meg.

Nevezési díj: nincs.

Pályázati regisztrációs díj – adomány: 9000 ft / pályázó.

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaságnak szánt adományokat kérjük, az alábbi számlaszámra utalják: ERSTE BANK 11600006-00000000-48175065. A közleménybe szíveskedjenek írni: adomány irodalmi antológiához.

Regisztrációs díjat/adományt a kiíró nem fizet vissza. A befolyt regisztrációs díjat/adományt kizárólag irodalmi és kulturális rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, antológiánk megjelentetéséhez, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk.

A kiíró döntése ellen fellebbezésnek helye nincs, jogi út kizárva. A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet , indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja

Egyéb: A kiadó minőségi és igényes kötettel szeretne jelentkezni, ezért kérjük, hogy minél előbb jelentkezzenek e pályázatunkra! Határidőn túl érkező pályázatokat e kötetünkhöz nem tudunk figyelembe venni. Amennyiben a vártnál is többen jelentkeznek, úgy egy másik antológiát is megjelentetünk. A megjelenést követően kötetbemutatót, író-olvasó találkozót szervezünk.

Amennyiben kérdésük van, kérjük, írjanak emailt: mecslaszlotarsasag@gmail.com

További információ:
www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu
www.irodalmipalyazat.webnode.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. március 17.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

avenraa:
Vers: Séta

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 15
Regisztrált: 2
Kereső robot: 10
Összes: 27
Jelenlévők:
 · Destiny
 · GoldDrag


Könyvajánló

Marossy József:
Hinta és pacsirtaMarossy József: Hinta és pacsirta

Történelem, közélet, természet és vallás csendül fel verseimben.
Változatos kötetemben igyekszem mindenben mértéket tartani, értéket
n...


Tovább...

Zeneajánló

Hornet: Gettó
Küldte: majdnemnulla

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.086 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz