Navigáció


RSS: összes ·
Vers–Dal Fesztivál 2015

2015-01-03 18:10:51, 695 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

2015-ben Budapesten megrendezzük az I. Vers–Dal Fesztivált költők, énekelt és megzenésített versek, valamint saját dalok előadói számára. A rendezvényen megemlékezünk évfordulós, kiemelt költőkről is. A fesztivál célja, hogy a web2 lehetőségeit és adottságait kiaknázva közel hozza egymáshoz az élő, kortárs költészet alkotóit, a verséneklőket, és a dalos (saját szövegű dalokat éneklő) előadókat.

A fesztiválra várjuk tehát

- költők, dalszövegírók jelentkezését: Küldjetek énekelhető verseket. A feltételekről és a jelentkezésről bővebben a jobb oldali menü "Információk - Költők számára" menüpont alatt olvashatsz.

- dalszerző-előadók, szólisták és együttesek jelentkezését: Küldjetek saját szövegű és zenéjű, magyar nyelvű dalokat, hogy ezeket saját magatok adjátok elő a Vers–Dal Fesztivál élő szakaszában. A dalok megkötés nélkül bármiről szólhatnak (akár a Fesztivál kiemelt költőihez is kapcsolódhatnak), de szövegük vers-szerű legyen. A feltételekről és a jelentkezésről bővebben a jobb oldali menü "Információk - Zenészek számára" menüpont alatt olvashatsz.

- versmegzenésítő szólisták és együttesek jelentkezését: Akik vállalkoznak a honlapon megjelenő versek megzenésítésére, illetve az elkészült dalok előadására a Vers–Dal Fesztivál élő szakaszában. A feltételekről és a jelentkezésről bővebben a jobb oldali menü "Információk - Zenészek számára" menüpont alatt olvashatsz.

A nevezés, azaz a jelentkezés módjai (több lehetőség is választható):

- Maximum 10 megzenésítésre felajánlott vers és saját magatokat ábrázoló fotó, illetve rövid bemutatkozó szöveg beküldése

- Legalább 3, de maximum 10, a honlapon megjelent vers (Költők menüpont alatt) megzenésítése és Soundcloud-linkként való beküldése, valamint egy fotó és egy rövid leírás rólatok, - mellékletként csatolva.

- Legalább 3, de maximum 10 saját szövegű és zenéjű dal Soundcloud-linkként való beküldése és a hozzátartozó szöveg (*.doc, *.docx, *.rtf, vagy *.txt formátumban), egy fotó és egy rövid leírás rólatok - mellékletként csatolva.

A Vers–Dal Fesztiválra várjuk a Kiemelt költők műveire érkező megzenésítéseket. Ezeket a dalokat a zenei zsűri véleményezi, s a legjobbak meghívást kapnak a fesztivál élő szakaszában az adott költőhöz tartozó gálaműsorba. Itt is maximum 10 dalt várunk egy-egy előadótól! (Ha valaki semmilyen más dalt nem küld nekünk, azt hivatalos nevezésként nem tudjuk értékelni; a gálaműsor fellépője viszont lehet!)

Felhívjuk a zenei előadók figyelmét, hogy a Vers–Dal Fesztiválra elsősorban és döntően akusztikus hangszereken játszók jelentkezését várjuk. Ez nem jelenti azt, hogy a zenekarban például egy billentyűs hangszer vagy basszusgitár nem szerepelhet, de összhatását tekintve az akusztikus zenére koncentrálunk.

A Vers–Dal Fesztiválra nevezési díj nincs. A rendezvény programjai a résztvevő költők és zenészek számára ingyenesek. A Vers–Dal Fesztivál idején az étkezésről és szállásról önköltséges alapon, saját magatoknak kell gondoskodnotok. Utazási és egyéb költségek térintésére jelen pillanatban nincs lehetőségünk.

A fesztivál részletes programját a beérkezett nevezések feldolgozása, a zsűrizési munka lezárulás után, 2015 márciusában ismertetjük.

Az elkészült műveket a versdalfeszt@gmail.com email címre várjuk.

További információ: www.versdalfeszt.hu


Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. január 31.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 3
Regisztrált: 0
Kereső robot: 10
Összes: 13

Könyvajánló

bratanerzsi:
A Sors táblájánMegjelent Brátán Erzsébet új novellás kötete A Sors tábláján címmel!

"Mindig űzött valami belső erő, vágy, hogy segítsek az embereken, és ha megtudtam valamit, akkor azt gyorsan közkinccsé ...


Tovább...

Zeneajánló

Flúg: Visszafordíthatatlan
Küldte: lorinczzoltan

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.082 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz