Navigáció


RSS: összes ·
Család, szeretet - Irodalmi pályázat

2014-12-22 09:35:28, 526 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság irodalmi pályázatot írt ki "Család-szeretet" címmel. A pályázat témája a család, a családok fontossága, szeretet.

A pályázók köre: A pályázatunkra kifejezetten amatőr, rendszeresen nem publikáló szerzők tollából várunk eddig még meg nem jelentetett műveket a fent megfogalmazott és kibontott témában. Alsó életkori határ: 18. életév.

A pályázat időtartama: 2014. december 21.- 2015. február 9.

Formai követelmények: Pályázni versekkel, prózai művekkel lehet. A pályaműveket illusztrálhatják is. A pályázatot kizárólag word dokumentumban és formázás nélkül kérjük beküldeni e-mailben.
E-mail: mecslaszlotarsasag@gmail.com . A tárgyhoz szíveskedjenek odaírni: Család-szeretet.

Egy pályázó minimum 2, maximum 4 alkotással nevezhet. A prózák nem lehetnek hosszabbak 3 gépelt oldalnál. A pályázathoz kérjük megadni: a pályázó /szerző/ nevét, címét, elérhetőségét. Amennyiben szeretné, rövid önéletrajzot is küldhet. A pályázat nem jeligés.

A pályázó a pályázaton történő részvételével automatikusan hozzájárul, hogy műve térítésmentesen megjelenjen a kiíró valamely elektronikus, vagy nyomtatott kiadványában.

Nevezési díj: nincs

Pályázati regisztrációs díj – adomány: 1000 Ft/pályázó

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaságnak szánt adományokat kérjük, az alábbi számlaszámra utalják: 11600006-00000000-48175065. A Közleménybe szíveskedjenek odaírni: adomány.

Regisztrációs díjat/adományt a kiíró nem fizet vissza. A befolyt regisztrációs díjat/adományt kizárólag irodalmi és kulturális rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk.

A kiíró döntése ellen fellebbezésnek helye nincs, jogi út kizárva. A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet, indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja. A pályázó a pályázaton történő részvételével hozzájárul, hogy alkotását, alkotásait a kiíró korlátozás nélkül felhasználhassa nyomtatott vagy elektronikus kiadványaiban.

A pályázati anyag publikálása: 2015. február 11-től olvashatják a pályázatra beküldött írást (ahol szavazhatnak is az alkotásra február 28-ig) egy erre a célra létrehozott weboldalon. A weboldal: www.csaladszeretet.webnode.hu

Díjazás:

- 1.helyezett: Elismerő Oklevél+ 6000 Ft +több ezer forint értékű ajándékkönyv (Christine Nöstlinger:Szép kis család)+tárgyjutalom
- 2.helyezett: Elismerő Oklevél+ 5000 Ft +több ezer forint értékű ajándékkönyv (Christine Nöstlinger:Szép kis család)+tárgyjutalom
- 3.helyezett: Elismerő Oklevél+ 4000 Ft +több ezer forint értékű ajándékkönyv (Christine Nöstlinger:Szép kis család)+tárgyjutalom

A kiíró ettől eltérő díjakat is megállapíthat pluszban, továbbá Különdíjat is adományozhat. Szponzorációt, tárgyjutalom-felajánlást szeretettel és szívesen fogadunk! Valamennyi díjazottnak legkésőbb március 15-ig eljuttatjuk a díjakat.

Eredményhirdetés: A végeredményt a weboldalainkon közöljük, legkésőbb 2015. március 5-ig.

További információ:
www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu
www.csaladszeretet.webnode.hu

Megjegyzés: Beküldési határidő: 2015. február 9.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 11
Regisztrált: 1
Kereső robot: 16
Összes: 28
Jelenlévők:
 · Öreg


Könyvajánló

bratanerzsi:
Mindenből van kiút!Brátán Erzsébet: Mindenből van kiút! - Hátszöveg

„Nem tudjuk megoldani a magunk által okozott problémákat, ha ugyanúgy gondolkodunk, mint amikor létrehoztuk őket!”
(Albert Einstein)

Tovább...

Zeneajánló

Magical connection (Szabó Gábor feldolgozás)
Küldte: kovacsgabor

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.2034 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz