Navigáció


RSS: összes ·
Büszkeség és balítélet - A Litera kritikaírói pályázatának III. fordulója

2014-11-27 21:17:47, 588 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

A Litera meghirdeti Büszkeség és balítélet címû kritikapályázatának harmadik, téli fordulóját. Ez alkalommal Kõrösi Zoltán, Márton László, Totth Benedek és Turi Tímea könyveirõl várjuk az értõ és érvelõ kritikákat - 2015. február 1-ig.

Az elsõ és második fordulóhoz hasonlóan kritikai szövegek megalkotására buzdítjuk olvasóinkat és leendõ szerzõinket, kb. 4-6 ezer karakter terjedelmû, érvelõ, értelmezõ, igényesen megformált kritikákat várunk a következõ könyvek valamelyikérõl:

- Kõrösi Zoltán: Szívlekvár, Libri, 2014
- Márton László: A mi kis köztársaságunk, Kalligram, 2014
- Totth Benedek: Holtverseny, Magvetõ, 2014
- Turi Tímea: A dolgok, amikrõl nem beszélünk, Magvetõ, 2014

Beküldési határidõ: 2015. február 1.

A pályamûveket a szerkesztõség bírálja el legkésõbb február 15-ig, és kiválasztja könyvenként a két legjobb írást (maximum), melyeket hetente közöl.
Ezzel egy idõben meghirdetjük a pályázat utolsó, tavaszi fordulóját, s újabb négy könyvet kínálunk fel kritikaírásra. Összességében egy éven át tart a küzdelem, a tavaszi forduló zárásaként kihirdetjük a végeredményt. A Litera a legsikeresebbet díjazza.

Kikötések:

- A pályázó nem pályázhat már megjelent írással. (Publikációnak számít minden internetes megjelenés is.)
- Nem csak a pályázat I. és II. fordulójában részt vevõk pályázhatnak.
- Határidõn túl érkezett pályázatokat nem fogadunk el.

A pályamûveket ide várjuk: mailto:litera@litera.hu és mailto:litera2006@gmail.com

További információ: www.litera.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2015. február 1.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Szilárd:
Vers: Pedig

Ajánló: Syringa

Heti ajánló

Pilinszky János: Dél

Ajánló: Syringa

Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 5
Regisztrált: 0
Kereső robot: 9
Összes: 14

Könyvajánló

Adelheidis:
Amikor éjfélt üt az óraCorinna Ann Jay: Amikor éjfélt üt az óra

„Tudod, mi lapul odaát a fák árnyékában? Mi húzódik a szekrényajtók mögött, az ágyak alatt? Néma sarkokban, reszkető bokrok alatt, s a kapua...


Tovább...

Zeneajánló

Főnyeremény
Küldte: Jeji

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.3682 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz