Navigáció


RSS: összes ·
Büszkeség és balítélet - A Litera kritikaírói pályázatának III. fordulója

2014-11-27 21:17:47, 600 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

A Litera meghirdeti Büszkeség és balítélet címû kritikapályázatának harmadik, téli fordulóját. Ez alkalommal Kõrösi Zoltán, Márton László, Totth Benedek és Turi Tímea könyveirõl várjuk az értõ és érvelõ kritikákat - 2015. február 1-ig.

Az elsõ és második fordulóhoz hasonlóan kritikai szövegek megalkotására buzdítjuk olvasóinkat és leendõ szerzõinket, kb. 4-6 ezer karakter terjedelmû, érvelõ, értelmezõ, igényesen megformált kritikákat várunk a következõ könyvek valamelyikérõl:

- Kõrösi Zoltán: Szívlekvár, Libri, 2014
- Márton László: A mi kis köztársaságunk, Kalligram, 2014
- Totth Benedek: Holtverseny, Magvetõ, 2014
- Turi Tímea: A dolgok, amikrõl nem beszélünk, Magvetõ, 2014

Beküldési határidõ: 2015. február 1.

A pályamûveket a szerkesztõség bírálja el legkésõbb február 15-ig, és kiválasztja könyvenként a két legjobb írást (maximum), melyeket hetente közöl.
Ezzel egy idõben meghirdetjük a pályázat utolsó, tavaszi fordulóját, s újabb négy könyvet kínálunk fel kritikaírásra. Összességében egy éven át tart a küzdelem, a tavaszi forduló zárásaként kihirdetjük a végeredményt. A Litera a legsikeresebbet díjazza.

Kikötések:

- A pályázó nem pályázhat már megjelent írással. (Publikációnak számít minden internetes megjelenés is.)
- Nem csak a pályázat I. és II. fordulójában részt vevõk pályázhatnak.
- Határidõn túl érkezett pályázatokat nem fogadunk el.

A pályamûveket ide várjuk: mailto:litera@litera.hu és mailto:litera2006@gmail.com

További információ: www.litera.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2015. február 1.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 12
Regisztrált: 2
Kereső robot: 13
Összes: 27
Jelenlévők:
 · PiaNista
 · sötétangyal


Könyvajánló

Inci:
Szóba-szőtt világB.Huszta Irén (Inci): Szóba-szőtt világ.

"...hűs harmat hintáz a levelek csúcsán, a horizonton halvány vörös csíkot rajzol a kelő nap. egy-egy madár rikolt, köd dereng a víztükör fel...


Tovább...

Zeneajánló

Anhysm: Engage the Noise
Küldte: Anhysm

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0861 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz