Navigáció


RSS: összes ·
Kis Lant - Irodalmi pályázat

2014-11-11 09:43:27, 929 olvasás, BFanni, 5 hozzászólás

Külső pályázatok

Vers pályázat:

A Kis Lant Irodalmi Folyóirat folyamatos pályázatot ír ki versek online és nyomtatott formában történõ megjelentetésére. Kötött és szabadverseket is elfogadunk, amelyek terjedelme max.32 sor lehet. A téma szabadon választható. Költõi képekben gazdag költeményeket várunk (metafora, megszemélyesítés, szinesztézia, stb). Egy pályázó max. 3 verset küldhet be.

Az elfogadott mûveket folyamatosan közöljük honlapunkon. A legjobbak közül egy-egy verset nyomtatott lapunkban is megjelentetünk.
A pályázatokat e-mail címünkre ( lant@kislant.hu), illetve a Mû beküldése menüpontunk segítségével kérjük elküldeni a név és a lakcím feltüntetésével. (A lapot így tudjuk postázni.) A pályázatoknál csak a kiírásnak megfelelõ munkákkal foglalkozunk, más mûvekre nem reagálunk.
Szerzõséget nem vizsgálunk, a szerzõi jogért a pályázó tartozik felelõsséggel!

Beküldési határidõ: folyamatos


Novella, esszé, verselemzés, kritika pályázat:

Kritika és Verselemzés rovatunkban történõ megjelenésre kérünk 6 ezer karakternél nem hosszabb munkákat (2xA5 oldal). Egy pályázótól kategóriánként 3 pályamunkát fogadunk el. Elõnybe részesítjük a Kis Lant folyóiratban megjelent alkotásokról írt mûveket. A lapok letölthetõk a Folyóirat oldalunkról.

Próza és Esszé rovatainkba történõ megjelentetésre rövid novellákat és esszéket várunk, a mûvek terjedelme max. 9 ezer karakter lehet (3xA5 oldal).
Az elfogadott mûvek egy-egy írását nyomtatott lapunkban is megjelentetjük.
A pályázatokat e-mail címünkre (lant@kislant.hu ), illetve a Mû beküldése menüpontunk segítségével kérjük elküldeni a név és a lakcím feltüntetésével. (A lapot így tudjuk postázni.) A pályázatoknál csak a kiírásnak megfelelõ munkákkal foglalkozunk, más mûvekre nem reagálunk.
Szerzõséget nem vizsgálunk, a szerzõi jogért a pályázó tartozik felelõsséggel!

Beküldési határidõ: folyamatos

A megjelenõ munkák szerzõinek a lapot ingyen küldjük el! A megjelent mûvekért honoráriumot nem fizetünk.

További információ: www.kislant.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: folyamatos

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat


Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 23
Regisztrált: 3
Kereső robot: 35
Összes: 61
Jelenlévők:
 · boszorka
 · Tiberius
 · Tollas


Könyvajánló

mafla:
EgységesülésMegjelent Janáky Marianna (mafla) Egységesülés című kötete Dornbach és Magony Nyomda Bt. Makó magánkiadásában.

Feketék, fehérek vagyunk mind. Megértéssel, szeretetben, szerelemben egységesü...


Tovább...

Zeneajánló

Hornet: Féktelen hullámokban
Küldte: majdnemnulla

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0813 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz