Navigáció


RSS: összes ·
Hármasút - alkotói pályázat

2014-10-31 10:21:22, 515 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Szitakötõ gyerekfolyóirat alkotói pályázatot hirdet „Hármasút” címmel.

A Hármasút látszólag egyenlõ eséllyel vezet különbözõ célok felé, különbözõ helyekre. Hogyan választunk? Miért indulunk erre vagy éppen arra, miféle vágyak hajtanak megtalálni igazi otthonunkat – palotát vagy kuckót, nagyvárosi lakást vagy városon kívüli kertet? Hol van az igazi otthon?

A pályázat részletei:

Várjuk a témát bármiképpen közelítõ, a didaktikus stílust nagy ívben kerülõ, a 8 éven felüli olvasókat megszólító verseket, meséket, prózákat és ismeretterjesztõ cikkeket. Az ismeretterjesztõ cikkek a természettudomány vagy a társadalomtudomány szempontjából is tárgyalhatják a témát.

Terjedelmi határok:
- vers: 16 soros
- mese: 2800 leütés szóközzel együtt
- cikk: 4500 leütés szóközzel együtt

Egy pályázó több mûvet is beküldhet, de kérjük, hogy még publikálatlan mûvekkel pályázzanak. Az online megjelenést is publikációnak tekintjük.

A szerkesztõség által kiválasztott mûvek megjelennek a Szitakötõ folyóiratban, és az országos oktatási program segédanyagaként sok ezer hazai és határon túli diákhoz és pedagógushoz jutnak el.
A sikeres pályázók szerzõi honoráriumot és további publikálási lehetõséget kapnak.

A pályázat benyújtása:

A mûveket kizárólag postai úton várjuk a szerkesztõség címére:
Szitakötõ | 1122 Budapest, Kissvábhegyi út 4-6.
Kérjük, a pályázatban adják meg e-mail címüket. Minden pályázónak elektronikus úton válaszolunk.

Postára adási határidõ: 2014. december 5.

További információ:

info@szitakoto.com
www.ligetmuhely.blog.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2014. december 5.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 6
Regisztrált: 0
Kereső robot: 20
Összes: 26

Könyvajánló

Ymmy:
FirkafüzetPóli Róbert: Firkafüzet

Ez egy rendhagyó könyv, azaz inkább füzet. 31 gyermekverset tartalmaz, a gyermekek egy-egy pillanatát felelevenítve. Amitől igazán rendhagyó, hogy nincsenek b...


Tovább...

Zeneajánló

Forog a kerék
Küldte: szecsam

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0746 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz