Navigáció


RSS: összes ·
Más térben irodalmi pályázat

2014-10-29 09:59:22, 550 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az online megjelenésre áttérõ Liget folyóirat 2015 januárjától Más térben címmel indít új rovatot. A hívó kifejezéshez bárhogyan kapcsolódó, tetszõleges formában és hangnemben alkotott, irodalmi igénnyel készült mûveket várnak, amelyek tetszés szerint élhetnek az online folyóirat technikai lehetõségeivel (pl. hang-, kép-, filmrészlet felhasználása).

A mûveket a szerkesztõség email- vagy postacímén várják:
info@liget.org
Liget | 1122 Budapest, Kissvábhegyi út 4.

A szerkesztõség által elfogadott mûvek szerzõit honorálják.

Egy pályázó több mûvet is beküldhet, de még publikálatlan pályázatokat várnak. Az online megjelenést is publikációnak tekintendõ.

A mûveket a szerzõ nevével és e-mailcímével együtt kell beküldeni.
Minden pályázónak elektronikus úton válaszolunk.

Postára adási határidõ: 2014. december 12.

További információ:

www.liget.org
www.ligetmuhely.blog.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2014. december 12.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 2
Kereső robot: 15
Összes: 26
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Öreg


Könyvajánló

Aurora White:
A sötétség gyermekeAurora White: A sötétség gyermeke

A jó és a gonosz küzdelme örök téma az irodalomban, mégis kimeríthetetlen. Aurora White könyvében megelevenednek a félelmek, keverednek a mese, a kr...


Tovább...

Zeneajánló

Bress-Utolsó felvonás
Küldte: bress

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0655 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz