Navigáció


RSS: összes ·
Más térben irodalmi pályázat

2014-10-29 09:59:22, 508 olvasás, BFanni, 0 hozzászólás

Külső pályázatok

Az online megjelenésre áttérõ Liget folyóirat 2015 januárjától Más térben címmel indít új rovatot. A hívó kifejezéshez bárhogyan kapcsolódó, tetszõleges formában és hangnemben alkotott, irodalmi igénnyel készült mûveket várnak, amelyek tetszés szerint élhetnek az online folyóirat technikai lehetõségeivel (pl. hang-, kép-, filmrészlet felhasználása).

A mûveket a szerkesztõség email- vagy postacímén várják:
info@liget.org
Liget | 1122 Budapest, Kissvábhegyi út 4.

A szerkesztõség által elfogadott mûvek szerzõit honorálják.

Egy pályázó több mûvet is beküldhet, de még publikálatlan pályázatokat várnak. Az online megjelenést is publikációnak tekintendõ.

A mûveket a szerzõ nevével és e-mailcímével együtt kell beküldeni.
Minden pályázónak elektronikus úton válaszolunk.

Postára adási határidõ: 2014. december 12.

További információ:

www.liget.org
www.ligetmuhely.blog.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2014. december 12.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

aron:
Vers: felhővers

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 8
Regisztrált: 0
Kereső robot: 10
Összes: 18

Könyvajánló

leka:
Bíborfényben égekLigeti Éva: Bíborfényben égek

A természet megfoghatatlan szépsége, az érzések sokszínűsége, az ember léte vagy nem léte. Ezek a gondolatok jelennek meg verseimben. Néhány egyszerű fo...


Tovább...

Zeneajánló

SPAC3
Küldte: soulkeeper

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0847 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz