Navigáció


RSS: összes ·
Jubileumi novellapályázat

2014-06-24 08:42:02, 680 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A tízéves Regénytár méltó módon igyekszik emlékezetessé tenni ezt a sok irodalmi portál számára csupán álomnak tûnõ jubileumot.

Eddigi tapasztalatainkat hasznosítva arra gondoltunk, legkézenfekvõbb egy novellapályázat meghirdetése, amelyet a kerek évforduló tiszteletére pénzjutalmassá teszünk.
A keretünkbõl egy 30 000 forintos elsõ, egy 20 000 forintos második és egy 10 000 forintos harmadik díj kiosztására futja.

Pályázatunkon nincs témabeli megkötés, de csak azokat a saját jogtulajdonú írásokat fogadjuk el és jelentetjük meg, amelyek irodalmilag igényes nyelvezettel rendelkeznek és a témájuk is szalonképes.

Az írásokat elektronikusan, word-formátumban fogadjuk. A beküldött novellák terjedelme nem haladhatja meg a 10 kéziratoldalt (1 kéziratoldal 1800 leütés, szóközökkel). A közlésre javasolt munkák szerzõitõl megkérdezzük, hogy álnéven vagy a valódi nevükön kívánnak-e publikálni. Egy szerzõ csak egy novellával, a valódi nevének és lakcímének feltüntetésével indulhat a pályázaton. Erre azért van szükség, mert a díjazottakat hagyományos postai levélben fogjuk értesíteni a nyeremény átvételének helyérõl és idõpontjáról.

Más nevében beküldött pályamûveket nem fogadunk el. Minden egyes hozzánk eljuttatott, pályamûvet tartalmazó levél pedig egyben nyilatkozat is, hogy a pályázó megértette és elfogadta a játékszabályokat. Szerzõi jogviták esetén a pályamû beküldõjét terhel minden felelõsség.

Mivel nincs keretünk a pályázat népszerûsítésére, ezt a feladatot áthárítjuk a pályázókra: osszák meg minél többen és minél többször a novellapályázattal kapcsolatos felhívásunkat és híreinket a Facebookon vagy másutt. Ez nem csak kérés, hanem a forint alapú pályadíjak kiosztásának feltétele: ha 2014 október 30-ig nem jelenik meg legalább 50 pályamû a Regénytáron, a pénzdíjak átváltoznak a virtuális pénzünkre, azaz 3 000, 2 000 és 1 000 talentumra. És hogy ne legyen annyira egyszerû a helyzet: augusztus 31-éig a közzétett pályamunkáknak el kell érniük a 25-öt. Aki tehát meg szeretné nyerni a pénzdíjak valamelyikét, egyfajta társszervezõként rá kell vennie az ismerõseit, írótársait, hogy szintén pályázzon.

Attól függetlenül, hogy összejön-e a forint alapú pénzdíjak kiosztásához szükséges anyagmennyiség, pályamunkákból év végén e-kiadványt készítünk, amelyet minden pályázóhoz eljuttatunk.

A pályamûveket és a kérdéseiket a mailto:regenytar@gmail.com küldjék.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 2
Kereső robot: 11
Összes: 22
Jelenlévők:
 · Alberczki László
 · Christiandry


Könyvajánló

Alkony:
ALKONY II.Zagyi Gáborné: ALKONYII.

„Ebben az életben rád
osztották a főszerepet,
emelt fővel játszd hát,
érdemeld ki a sikeredet...”


Tovább...

Zeneajánló

Kuczmann János:Végzetes álom
Küldte: Janik

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0572 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz