Navigáció


RSS: összes ·
Pályázati felhívás - Bánkitó Fesztivál

2014-05-21 11:51:28, 495 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

I. BÁNKI NYÁRI TÁRLAT - Szakadj ki a magyar tájba! Bizonyítsd be, hogy a magyar táj nem csak neked szép!

A Bánkitó Fesztivál mára hagyománnyá vált képzõmûvészeti pályázatának idei témája a magyar táj, Az I. Nyári Bánki Tárlatra olyan mûveket várunk, melyek az ember és a táj kapcsolatára kérdeznek rá a 21. század megváltozott társadalmi viszonyai között. Az ideális pályamû a 19. századi magyar festészeti hagyományok újragondolása mellett reflektál olyan kérdésekre, mint haza és haladás, a hazai táj szépsége, menni vagy maradni, az ember otthonra találása. A pályamûvek között nem csak hagyományos alkotásokat várunk, merj túllépni a vásznon!

A pályamûveket (kész pályamunka és/vagy részletes írásos és vizuális tervvel valamint költségvetéssel ellátott elõzetes koncepció) június 22. 24:00 óráig várjuk.

Bármely mûfajban és mûvészeti ágban elfogadunk alkotásokat.

Anyagköltséget elõzetes és részletes költségvetés és terv benyújtását követõen a következõ összegekkel áll módunkban támogatni:
1. kategória 1000-3000 ft között
2. kategória 3000-6000 ft között

Kiállításra kerülõ alkotók egy ingyenes és egy szakmai bérletet kapnak a fesztiválra.

A pályamûveket várjuk:
bankinyaritarlat@gmail.com

Kapcsolat:
Farkas Zsófi: 06303437443
Gottfried Juli: 06205225505

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2014. június 22. éjfél

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Cs Nagy László:
Vers: Óarany

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 13
Regisztrált: 1
Kereső robot: 11
Összes: 25
Jelenlévők:
 · galamboki


Könyvajánló

Marossy József:
VagyMegjelent Marossy József Vagy című verses kötete az UNISHER kiadó gondozásában.

A család vonzása, a közéleti ember gondolatvilága, az emberek iránt érzett szeretet szólal meg verseimben. ...


Tovább...

Zeneajánló

Egxy: Desert
Küldte: garfy

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0953 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz