Navigáció


RSS: összes ·
Írj forgatókönyvet!

2014-02-11 19:03:03, 513 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Az élet egyre több területén, növekvõ mértékben csatlakozunk az ellátó rendszerekhez, technológiákhoz. Emiatt kiszolgáltatottságunk és függõségünk észrevétlenül, de rohamosan növekszik. Forgatókönyvírói pályázatunkon a legfrissebb elmék is megmutathatják, hogyan fejeznék ki gondolataikat egy rohamosan erõsödõ civilizációs kockázattal - az energiafüggõséggel - kapcsolatban.

Mindegy, hogy van már tapasztalatod a tollforgatásban, vagy épp most tennél szert erre. Ha elég frappánsan fogod meg a témát és a szakmai zsûri úgy dönt, hogy az irományodat érdemes - és meg is lehet - valósítani, akkor pár hónapon belül egy valódi rövidfilm stáblistáján találhatod magadat.
Oldalunkon (energiafuggok.hu) három témát találsz - megmérettetheted magad csak abban, amelyik a legközelebb áll hozzád, vagy akár mindegyikben. A zsûri mindegyik kategóriában egy-egy nyertest hirdet, akinek a mûve alapján rövidfilmet készítünk.

A nyertesek fejenként 120-120 000 Ft értékû vásárlási utalványt is kapnak honoráriumként.

A pályamunkákat az energiafuggok.hu oldalra tudod feltölteni a PÁLYÁZOK gomb megnyomása után. A pályázatra 2014. február 28-ig várjuk a jelentkezésedet - ez alatt a pályamûvek a Facebookon is megjelennek, ahol közönségszavazást hirdetünk. A közönségszavazáson legtöbb pontot kapott mû 50 000 Ft-nyi különdíjban részesül, illetve az összes szavazó között is minden nap 1-1 ajándékcsomagot sorsolunk ki!
Válassz témát és várjuk a pályamunkádat!

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2014. február 28.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 6
Regisztrált: 2
Kereső robot: 17
Összes: 25
Jelenlévők:
 · boszorka
 · galamboki


Könyvajánló

aranytk:
Kitárt karokkal„Örömmel olvastam Arany-Tóth Katalin „Kitárt karokkal” című verses kötetét, melyet ezúton szeretnék figyelmükbe ajánlani.

Tiszta, őszinte költészet az ő költészete; igazi, mély emberi érzés...


Tovább...

Zeneajánló

Illusion
Küldte: dragonheart

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0906 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz