Navigáció


RSS: összes ·
Hiúz - irodalmi pályázat

2013-08-06 13:35:29, 694 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Kiíró: VPM
Pályázat címe: "HIÚZ"
Kategória: irodalmi, vers és próza
Beérkezési határidõ: 2013. augusztus 31. éjfél.
Beküldési cím: palyazat@verslista.hu (Tárgy: HIÚZ)

1. A Vizuális Pedagógiai Mûhely pályázatot ír ki az alábbi témakörben: "HIÚZ".

2. Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élõ magyar nyelven író amatõr írók - kortól és foglalkozástól függetlenül bárki - kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvû írásokkal.

3. A pályázat keretében a pályázók korlátlan számú mûvel pályázhatnak. A pályázati írásoknak a hiúz(k)ról kell szólnia. Egyik írás se haladhatja meg a 20 (!) oldalt (tehát nem csak 1-2 oldalas írásokat várunk, hanem érkezhetnek ennél terjedelmesebbek is.)

4. A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell egy aláírt, (személyi igazolványszámot, pontos lakcímet, telefonszámot, teljes valódi nevet - és esetlegesen ettõl eltérõ írói nevet, amin megjelenni kíván - is tartalmazó) Nyilatkozatot a szerzõtõl, miszerint a pályamû(vek) saját szellemi terméke(i), és a szerzõ hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez a Vizuális Pedagógiai Mûhely ill. a Barátok Verslista által fenntartott honlapokon (www.vpm.hu; portal.verslista.hu; www.poeta.hu; www.kepzeldel.hu) illetve a Vizuális Pedagógiai Mûhely ill. a Barátok Verslista esetlegesen nyomtatásban megjelenõ kiadványaiban; valamint hogy a beküldött írás pdf-ben is megjelenhet.
A verset beküldõk a fenti nyilatkozatot az alábbival is egészítsék ki: „Hozzájárulok ahhoz, hogy különdíj odaítélése esetén versemet a Palinta Társulat megzenésítse, és felhasználja.”
(A Barátok Verslista jelenlegi tagjainak e Nyilatkozatot nem kell elküldeniük, mivel e pályázatra is vonatkozik az általuk már elfogadott 2013 évi Verslistás Szabályzat.)

5. Beküldés: a pályázati anyagokat e-mailben (csatolt fájlként Word dokumentumban - Times New Roman betûtípussal, 12-es betûnagyságban, normál sorközzel, 2,5-2,5-es margóval, 1 hasábos tördelésben) fogadjuk, a palyazat@verslista.hu címen (kérjük, pontosan írják be az email címet!) 2013. augusztus 31. éjfélig. A levél tárgya legyen minden esetben ez legyen: "HIÚZ"!

A pályázatok beérkezését visszaigazoljuk! Ha ez nem történik meg 48 órán belül, akkor kérjük a beküldési cím leellenõrzését, hogy nincs-e elgépelve. Ha a cím jó, mégse történt visszaigazolás, úgy az attila@vpm.hu címre ismételjük meg a pályázat elküldését.
A szerzõk nyilatkozatát (hogy saját szellemi termékükrõl van szó) a következõ postai címre várjuk:
Vizuális Pedagógiai Mûhely 8263. Badacsonytördemic, Római út 84.
A nyilatkozatnak legkésõbb 2013. szeptember 4.-ig meg kell érkezniük a fenti címre.
Aláírt, postán visszaküldött, a 4-es pontban felsorolt adatokat és a beküldött írások címeit tartalmazó Nyilatkozat hiányában a beküldött írásokat töröljük a pályázati anyagból.

6. Nevezési díj: 1 ezer Ft/írás!
A PÁLYÁZATRA BEFOLYT ÖSSZES NEVEZÉSI DÍJ (a postaksg-ek levonása után) A WWF ÖRÖKBEFOGADÁSI SZÁMLÁJÁRA KERÜL BEFIZETÉSRE!!!

KÉRJÜK a pályázókat, hogy csak abban az esetben induljanak, ha a nevezési díjat IDÕBEN rendezni tudják!
(Sajnos az utóbbi hónapokban megnövekedett azon próbálkozások száma, akik csak ígérték a nevezési díj rendezését - de azt mégse fizették be. Ezt méltánytalannak érezzük a pályázat céljával és a többi indulóval szemben is... A pályázat eredményét mindig a nevezési díjak beérkezése után közöljük... ha ezzel néhány induló késik, akkor sajnos csúszik az eredmény kihirdetése... és a WWF részére is késõbb tudjuk csak befizetni a pénzt..., ráadásul a szakmai zsûri is feleslegesen dolgozik ezen szerzõk írásainak értékelésével...)

7. A legjobb írások a beküldési határidõ lejárta után egy ingyenes - bárki által letölthetõ -, PDF formátumú kiadványba kerülnek beválogatásra. A kiadványt a http://poeta.hu/ingyen c. honlapról lehet majd letölteni.

8. Pályadíjak:
A pályázaton az elsõ helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Mûhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer
8 ezer Ft értékben.
Az elsõ helyezett továbbá egy
nevére szóló WWF-es örökbefogadási oklevelet, valamint WWF magazint is nyer.

KÜLÖNDÍJ: a Palinta Társulat (www.palintatarsulat.hu) megzenésíti az általa legjobbnak (és megzenésíthetõnek) ítélt verseket, és következõ cd-jén meg is jelenteti.

9. Eredményhirdetés (várhatóan): 2013. október 1-én lesz.
A nyerteseket természetesen elérhetõségükön külön értesítjük.

10. További információ az attila@vpm.hu címen kérhetõ.

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. augusztus 31. éjfél.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 15
Regisztrált: 0
Kereső robot: 12
Összes: 27

Könyvajánló

nagyvendel:
Köztünk maradjon versemlékeimNagy Vendel: Köztünk maradjon versemlékeimTovább...

Zeneajánló

MHanded: Eternal Loneliness
Küldte: MHanded

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0576 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz