Navigáció


RSS: összes ·
Weöres - centenárium

2013-03-06 14:40:58, 418 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Napút folyóiratot kiadó Cédrus Mûvészeti Alapítvány Weöres Sándor születésének 100. évfordulója alkalmából kettõs pályázatot ír ki – az ünnepelt emlékét ekként tisztelve meg.
A) A költõ bármely versének elemzése.
Egy pályázótól egy anyagot várnak. Más megkötés nincs. Terjedelmi határ – józan belátás szerint. Szakmai feltételhez se kötik a pályamunka megalkotását.

B) Egyszavas versek szerzése.
A költõ ismert remeklései a Tojáséj, Remetebál típusú verssereglés. A pályázat kiírója bízik az új, mai teremtõ leleményekben. E kategóriában sem korlátozzák – mennyiségileg – a beküldõk szóalkotó ihletét.

A pályázat meghirdetésének e pillanatában díjalapot meghatározó összeget nem ígérnek (jövõbeli melléállások dönthetnek), ezért – a kiadó évenkénti több pályázata mindenkori jellege szerint – ezúttal a Napút nyári Weöres-emlékszámában való közlést biztosítanak a legjobb munkáknak. A szerkesztõk elbírálása után – a beérkezõ anyagok erõssége és számossága függvényében díj-helyezéseket is megállapíthatnak.

A pályázathoz jelentkezési lap nem tartozik, nevezési díj nincsen.
A pályamunkákat személyesen a kiadóban, elektronikus úton napkut@gmail.com, vagy postán fogadják (cím: Ady Endre Mûvelõdési Központ, 1043 Budapest, Tavasz utca 4).

Beérkezési határidõ: 2013. 05. 10.
További információ: www.napkut.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. 05. 10.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Cs Nagy László:
Vers: Óarany

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 10
Regisztrált: 1
Kereső robot: 11
Összes: 22
Jelenlévők:
 · boszorka


Könyvajánló

bratanerzsi:
A Sors táblájánMegjelent Brátán Erzsébet új novellás kötete A Sors tábláján címmel!

"Mindig űzött valami belső erő, vágy, hogy segítsek az embereken, és ha megtudtam valamit, akkor azt gyorsan közkinccsé ...


Tovább...

Zeneajánló

Brian-Valóság
Küldte: Szkolz

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.169 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz