Navigáció


RSS: összes ·
Weöres - centenárium

2013-03-06 14:40:58, 493 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Napút folyóiratot kiadó Cédrus Mûvészeti Alapítvány Weöres Sándor születésének 100. évfordulója alkalmából kettõs pályázatot ír ki – az ünnepelt emlékét ekként tisztelve meg.
A) A költõ bármely versének elemzése.
Egy pályázótól egy anyagot várnak. Más megkötés nincs. Terjedelmi határ – józan belátás szerint. Szakmai feltételhez se kötik a pályamunka megalkotását.

B) Egyszavas versek szerzése.
A költõ ismert remeklései a Tojáséj, Remetebál típusú verssereglés. A pályázat kiírója bízik az új, mai teremtõ leleményekben. E kategóriában sem korlátozzák – mennyiségileg – a beküldõk szóalkotó ihletét.

A pályázat meghirdetésének e pillanatában díjalapot meghatározó összeget nem ígérnek (jövõbeli melléállások dönthetnek), ezért – a kiadó évenkénti több pályázata mindenkori jellege szerint – ezúttal a Napút nyári Weöres-emlékszámában való közlést biztosítanak a legjobb munkáknak. A szerkesztõk elbírálása után – a beérkezõ anyagok erõssége és számossága függvényében díj-helyezéseket is megállapíthatnak.

A pályázathoz jelentkezési lap nem tartozik, nevezési díj nincsen.
A pályamunkákat személyesen a kiadóban, elektronikus úton napkut@gmail.com, vagy postán fogadják (cím: Ady Endre Mûvelõdési Központ, 1043 Budapest, Tavasz utca 4).

Beérkezési határidõ: 2013. 05. 10.
További információ: www.napkut.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. 05. 10.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 0
Kereső robot: 14
Összes: 21

Könyvajánló

arion-x:
A titok kapujáigRettegi Attila: A titok kapujáig

"Én is vándoroltam egyik tengertől a másikig/elgyötört földeken a vodkaízű szélben..." - szólal meg éhen és szomjan az egyik vers lírai hőse. Egy más...


Tovább...

Zeneajánló

NaftaZ: Így nevelt
Küldte: soulkeeper

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.1253 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz