Navigáció


RSS: összes ·
Isten csodát tett velem - pályázat

2013-03-06 14:37:26, 480 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Az MPE Orosházi Gyülekezete, "Isten csodát tett velem" címmel, pénzdíjas irodalmi pályázatot hirdet!
Cél, hogy minél több emberhez eljuttassák a beküldött igaz történeteket, hitük erõsítése céljából. Könyv, vagy füzet formájában szeretnék megjelentetni a beérkezõ igaz történeteket. A pénzjutalom csupán motiváció, hogy minél többen pályázzanak.

- Pályázni korhatár nélkül lehet olyan igaz történetekkel, melyek imameghallgatásokról, Isten csodatetteirõl szólnak a pályázó életébõl, vagy annak közvetlen környezetébõl.
- Pályamunkákat csak magyar nyelven fogadnak el hazánkban, vagy a határainkon túl élõ magyar állampolgároktól.
- A beküldendõ írás "14"-es betûmérettel kell készüljön és maximum 4500 karakterrel rendelkezhet.
- Az elkészült mûveken fel kell tünteni:
teljes név
postacím
e-mail cím vagy telefonszám
életkor
egyház vagy gyülekezet neve, mellyel kapcsolatban van a pályázó

- Az elkészült mû alá olyan nevet vagy monogramot írjon a pályázó, melyet a nyilvános médiában megjelentetve is felvállal!
- A pályázók írásuk beküldésével egyidejûleg jogot adnak a pályázat kiírójának arra, hogy írásukat bármely médiában közzétegye, és ha erre sor kerül, esetleg könyv formájában is megjelentesse, akár anyagi hasznot is szerezve ebbõl a további missziós munkák részére.

ELBÍRÁLÁS:
- Elvárás a pályamunkákkal kapcsolatban: A fogalmazás lehetõleg legyen élvezhetõ, olvasmányos, esetleg lebilincselõ, tartalma ellenõrizhetõ. A mai kor nyelvezetéhez igazodjon, ne használjon vallásos, régies szókincset.
- Alapvetõ kritérium és az elbírálás egyik fõ szempontja, hogy a nem hívõ embert is elgondolkoztassa, esetleg gondolkodásmódjának megváltoztatására sarkallja Isten létezésével és szeretetével kapcsolatban!

DÍJAZÁS:
1. Helyezett: 12 000 forint
2. Helyezett: 8 000 forint
3. Helyezett: 5 000 forint

Minden pályázó ajándékban részesül, melyet postán fognak elküldeni a megadott címre.
Az elsõ három helyezett pénzjutalmát kizárólag átutalással tudják eljuttatni az érintettek részére.

E-mail-ben a csoda@keresztenyportal.hu címre, postán az
Urbán L. Tamás (csoda) 5900 Orosháza, Falus Elek u. 13.
címre várják az írásokat.

Beérkezési határidõ: 2013. 04. 30.
További információ: www.keresztenyportal.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. 04. 30.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

aron:
Vers: felhővers

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 8
Regisztrált: 0
Kereső robot: 11
Összes: 19

Könyvajánló

István Csaba:
Bűnös könyvIstván Csaba: Bűnös könyv

Szó a szóban, mondhatnánk az egyedi stílusú könyv tartalmának jelentősebb részére. A néhol igencsak mély tudatállapotokat tükröző írások kimeríthetetlen tár...


Tovább...

Zeneajánló

Bress-Egyedül maradtam 2
Küldte: bress

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0581 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz