Navigáció


RSS: összes ·
Jeladás - novellapályázat

2013-03-04 09:53:45, 433 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Queer Kiadó novellapályázatot hirdet fogyatékkal élés témában, a „Jeladás” c. összmûvészeti programsorozat keretében. A szövegek érinthetik a mozgás-, látás-, hallássérültek, az értelmi és beszédfogyatékosok, az autisták és a halmozottan fogyatékosok mindennapjait.
Célja az, hogy akadályoztatott társaink élethelyzeteit az irodalmi diskurzus terébe emelje, ezzel is artikulálja a fogyatékosságok különbözõségeit, ugyanakkor bemutassa a másságok mélyén rejlõ azonosságot.
Egy alkotó maximum három novellával pályázhat.

A beküldött prózamunkák terjedelme max 15.000 leütés.
A mûveket Word formátumban várják az info@queerkiado.hu elektronikus levélcímre.


A pályamûvek elõtt minden esetben szerepeljen a szerzõ neve (esetlegesen írói álneve) és e-mail címe.

A beérkezett munkákra visszaigazoló e-mailt küldenek.

Díjazás: A kiválasztott novellák helyet kapnak egy prózaantológiában. A novellapályázat nyertese számára saját kötet megjelentetésének lehetõségét nyújtják. Az elsõ három helyezett szövegei kiemelt helyet kapnak a „Jeladás” c. összmûvészeti programsorozatban, valamint online megjelenést és 5000 Ft értékû könyvcsomagot biztosítanak. Minden szerzõ tiszteletpéldányt kap.

A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerzõdés aláírásával együtt érvényesek, melyeket az eredményhirdetés után küldenek ki a választott szerzõknek.

Teljes diszkréció: A pályázat kiírói a birtokukba jutott személyes adatokat, információkat egyértelmû felhatalmazás nélkül, harmadik félnek nem továbbítják, kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációra használják fel.

További információ: www.queerkiado.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. 03. 29.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 10
Regisztrált: 1
Kereső robot: 28
Összes: 39
Jelenlévők:
 · Tiberius


Könyvajánló

Sosan:
SzólámpásLévai Zsuzsa (Sosan): Szólámpás

Azt hiszem, hogy a szó, főleg a jó szó, olyan mint egy lámpás. Utat mutathat a téblábolóknak, akik nem merik kimondani, kifejezni érzelmeiket a másik...


Tovább...

Zeneajánló

Süti
Küldte: bijoe

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0904 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz