Navigáció


RSS: összes ·
A Próféta léptei - irodalmi pályázat

2013-03-04 09:46:38, 415 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Bihar és Szilágy megyei Vakok Szövetsége 2013-ban is meghirdeti, a „A Próféta léptei” címû irodalmi pályázatát.
Erre a ma már nemzetközivé vált irodalmi vetélkedõre, várják magyar nyelven alkotók mûveit is, mégpedig három kategóriában:
Próza, Vers, Epigramma.
A prózában egy, a versben öt, míg az epigrammában tíz alkotást kell beküldeni.

Minden kategóriában csak az elsõ helyet díjazzák, és a díjak átadására meghívják a nyertes szerzõket is. A kétnapos ott tartózkodás minden költségét a szövetség finanszírozza.

A mûveket zárt borítékban várják, amelyen nem szerepelhetnek a címzett adatai.

A mûvet szíveskedjenek egy mottóval ellátni, mottó, mely az alkotás mellett egy kisebb és ismét zárt borítékban is megtalálható legyen a szerzõ pontos címe és személyes adataival együtt.

Cím:
Filiala nevvãzãtorilor Bihor-Sãlaj
Oradea. Cod. 410 346
Str. bulevardul Dacia nr. 32
Bl C. 56 România

További információ:
Kovács József - kovacsjosif@gmail.com
www.vakegy.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. 04. 10.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 10
Regisztrált: 1
Kereső robot: 12
Összes: 23
Jelenlévők:
 · imreolaah


Könyvajánló

bratanerzsi:
A Sors táblájánMegjelent Brátán Erzsébet új novellás kötete A Sors tábláján címmel!

"Mindig űzött valami belső erő, vágy, hogy segítsek az embereken, és ha megtudtam valamit, akkor azt gyorsan közkinccsé ...


Tovább...

Zeneajánló

Rows And Destinies: Körhinta
Küldte: soulkeeper

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0859 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz