Navigáció


RSS: összes ·
Örökkön tartó pillanatok - cikkíró pályázat

2013-03-04 09:41:46, 677 olvasás, Pieris, 1 hozzászólás

Lejárt pályázatok

2013-ban a Szemezgetõ stábja cikkíró pályázatot ír ki "Örökké tartó pillanatok" címmel.
Az írásokat az alábbi témakörökben várják:
- Egy pillanat, mely megállította az idõt
Erre a jeligére várják azokat a cikkeket, melyek valami rendkívüli eseményrõl számolnak be, legyen az egy fontos családi pillanat a cikkíró életében, egy meghatározó találkozás élménye, vagy egy pozitív vagy negatív történés visszaidézése, melynek következtében az életben minden megváltozott.

- Mosolygó pillanatok
Erre a jeligére vidám történeteket, anekdotákat várnak, ami alapulhat saját élményen, de természetesen lehet fikció is.

- Hétköznapi pillanatok
Erre a jeligére olyan írásokat várnak, melyek hétköznapi, ám egy ember életében mégis fontos pillanatokról szólnak. Szívesen olvasnák akár annak történetét, hogy fogyatékkal élõként ki hogyan birkózik meg a hétköznapok gondjaival, kihívásaival. Komolyabb és könnyedebb hangvételû cikkeket egyaránt szívesen fogadnak ez utóbbi témához.

Egy szakértõ zsûri fogja kiválasztani a beérkezett pályamûvek közül a legjobbat, melynek szerzõjét tárgynyereményben részesítik. A zsûri a beérkezett mûvek közül kiválaszt további 10 alkotást, melyet a kiadványban publikálni fognak, szerzõjével pedig (beleegyezése esetén) riportot készítenek, mely szintén megjelenik a Szemezgetõ hasábjain.

Az alkotásokat az alábbi címre várják:
Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-szatmár-Bereg Megyei egyesülete
4400 Nyíregyháza Országzászló tér 8. 2 emelet.
Email: info@vakegy.hu

További információ: www.vakegy.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2013. 05. 31.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 8
Regisztrált: 2
Kereső robot: 15
Összes: 25
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Öreg


Könyvajánló

Neferkheperure:
SzeretetcseppekKondor Tamás: Szeretetcseppek

Remélem az olvasók nem lesznek olyan kritikusak egy zenész verseivel szemben, mint én lennék egy költő zenéivel szemben...


Tovább...

Zeneajánló

Johnny Fürst: Szerelmi himnuszunk
Küldte: furstjohnny

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0957 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz