Navigáció


RSS: összes ·
A holló évszázada - novellaíró pályázat

2012-08-05 20:42:32, 413 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Historium Kiadó történelmi novellaíró pályázatot hirdet amatõr prózaíróknak a Hunyadi család életének, sorsának, tetteinek témakörében, „A holló évszázada” címmel.
Pályázati feltételek:
- Pályázhat minden olyan magyar anyanyelvû (bármely országban élõ) amatõr szerzõ, aki már elmúlt tizenöt éves, és nem rendelkezik önálló (nyomtatásban is megjelent) kötettel.
- A pályamûveknek a 15-16. században kell játszódniuk, és mindenképpen kapcsolódniuk kell valahogy a Hunyadi család valamely tagjához.

- A pályamûvek minimális terjedelme 10.000, maximális terjedelme 30.000 leütés (szóközökkel).
- Kizárólag polgári névvel vagy magyar csengésû mûvésznévvel lehet jelentkezni.
- A pályamûveket e-mailben várják a historium.kiado@gmail.com címre, kizárólag csatolt állományként. A tárgy mezõbe kérik beírni a következõt: „A holló évszázada – pályamû”.
- Egy pályázó csak egy mûvel jelentkezhet, mely nem jelent meg nyomtatásban, és melyet nem nyújtott be másik pályázatra!
- Postai úton beküldött kéziratokat nem fogadnak el érvényes pályamunkának, ilyen anyagot nem õriznek meg és nem küldenek vissza!

Díjazás:
- A legjobb írások megjelennek a kiadó „A holló évszázada” címû antológiájában, 2013 tavaszán, a Fiatal magyar prózaírók sorozat részeként.
- A kötetbe bekerült szerzõk fejenként 10 tiszteletpéldányt kapnak a megjelent könyvbõl.

Beérkezési határidõ: 2012. 11. 01.
Eredményhirdetés: 2012. december 1.

További információ:
www.historiumkiado.eu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 11. 01.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 13
Regisztrált: 3
Kereső robot: 14
Összes: 30
Jelenlévők:
 · Öreg
 · PiaNista
 · sötétangyal


Könyvajánló

nagyvendel:
Haiku dalokNagy Vendel: Haiku dalok

Apám, Anyám, Öcsém emlékezete

Fáradt a kapa,
Kikalapált élétől
Hanyatt dőlt a gyom.
Tovább...

Zeneajánló

Flúg: Joggal és örömmel
Küldte: lorinczzoltan

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0857 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz