Navigáció


RSS: összes ·
Zoo100 pályázat

2012-07-22 21:18:38, 336 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Fõvárosi Állat- és Növénykert idén ünnepli a századik évfordulóját annak az átépítésnek, amelynek során mai megjelenését, építészeti karakterét és hangulatát elnyerte. Az évforduló alkalmából a Napút folyóirat és a Fõvárosi Állat- és Növénykert rendhagyó pályázatot hirdet a nagyközönség és az Állatkert évszázados kapcsolatának témakörében.

Pályázni bármilyen írásmûvel - akár fotóval, dokumentumokkal kiegészítve - lehet, amely a patinás intézmény és a kertet felkeresõ látogatók egymást követõ generációi közötti kapcsolattal foglalkozik. Ez lehet például magánszorgalomból végzett helytörténeti kutatás, egykori állatkerti családi élmény leírása, a kertben készített régi családi fénykép írásos, személyes hangvételû kommentárral, illetve bármilyen, a témához kapcsolódó irodalmi alkotás is.
A pályamûveknek azonban csak a képzelet szab határt, bármivel lehet pályázni, ami az Állatkert történetével és azzal kapcsolatos, hogy a városligeti intézmény milyen élményeket nyújtott a látogatók egymást követõ generációinak.

A pályamûvek maximális terjedelme 15-16 ezer karakter, azaz 5-6 oldalnyi, akkor is, ha kép és szöveg vegyesen szerepel. Egy pályázó akár három munkával is jelentkezhet.

A pályamûveket digitálisan vagy nyomtatott formában lehet beküldeni a Napút kiadója, a Cédrus Mûvészeti Alapítvány címére (1043 Budapest, Tavasz u. 4.)
A digitális formátumú pályamûvek nemcsak CD-lemezen, hanem e-mailben is elküldhetõk a napkut@gmail.com címre.
A levélborítékon, illetve az e-mail tárgysorában kérik, hogy tüntessék fel a pályázat címét (Zoo100)!

A beérkezett pályamûveket a kiírók által felkért zsûri bírálja el. A legkiválóbb munkákat összesen 100 ezer forintnyi jutalomalappal, könyvekkel, állatkerti belépõjegyekkel díjazzák.
A díjazott pályamunkákat a Napút folyóirat októberi száma teszi közzé.

Beérkezési határidõ: 2012. 09. 15.
Eredményhirdetés: 2012. október

További információ: www.napkut.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 09. 15.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Cs Nagy László:
Vers: Óarany

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlFenyõfa1Fenyõfa2Hóember1Hóember2Mikulás1Mikulás2SétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2SantaClausCsillagSzakácsFace-matrixCsoport..................Szellem......Kalózrosesmile........................................................................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 0
Kereső robot: 11
Összes: 18

Könyvajánló

Ligeti Zsuzsa:
A világ, ahogy én látomLigeti Zsuzsa: A világ, ahogy én látom

Négy éve jelent meg az Egypercesek című kötetem. Bár számtalan kiállításon sikerült újabb grafikáimat bemutatni, többen bíztattak, hogy készülj...


Tovább...

Zeneajánló

landmine - Soulfever; Sleep forever
Küldte: drapery

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0999 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz