Navigáció


RSS: összes ·
Történetíró pályázat

2012-07-22 08:18:49, 481 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Az Esélyt a Kibontakozásra - Kulturális és Szociális Alapítvány a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett TÁMOP-1.4.3.-10/1-2F-2011-006 Innovatív, kísérleti foglalkoztatási kezdeményezések címû kiírás megvalósításához pályázatot hirdet.
Roma témájú 90 perces zenés-táncos látványos színpadi show-mûsorhoz szinopszisokat várnak.
A legjobb szinopszist készítõ szerzõ díja bruttó 100.000,- Ft, valamint lehetõséget kap, hogy díjazás fejében elkészítse a színpadi show-mûsor forgatókönyvét.
A kiválasztásra kerülõ pályamû bruttó 100.000,- Ft díjazásban részesül.

Formai követelmények, feltételek:
Legfeljebb 3 gépelt oldalas, 1-es sortávolságú pályamûveket várnak, és egy szerzõtõl legfeljebb három pályamûvet tudnak elfogadni.

Beküldési cím:
A pályázatokat 2012. július 9-tõl a mostlepj@indamail.hu e-mail címre várják.

A határidõ lejártával, a rendszerbe késve érkezõ pályamûveket nem fogadják el.

Beérkezési határidõ: 2012. 07. 31. éjfél
További információ:
Esélyt Alapítvány

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 07. 31. éjfél

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat

Bánfai Zsolt:
Vers: Arctalan

Ajánló: Syringa

Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 13
Regisztrált: 2
Kereső robot: 7
Összes: 22
Jelenlévők:
 · arttur
 · Tarpay


Könyvajánló

Ymmy:
CsillaglélekPóli Róbert: Csillaglélek

Első önálló kötetem a Csillaglélek. 144 versemet tartalmazza, a kezdetektől (amikor alig múltam 13), a legfrisebbekig. Egy utazás, a születéstől a felnövése...


Tovább...

Zeneajánló

LP-A Brigád badacsonyban
Küldte: csacsika

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0614 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz