Navigáció


RSS: összes ·
Mûvészetrõl 2012

2012-06-09 13:12:38, 280 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Kiíró: VPM
Pályázat címe: "MÛVÉSZETRÕL"
Kategória: irodalmi, vers és próza
Beérkezési határidõ: 2012. július 15. (vasárnap) éjfél.
Beküldési cím: muveszet@verslista.hu

1. A Vizuális Pedagógiai Mûhely pályázatot ír ki az alábbi témakörben: "MÛVÉSZETRÕL".
"Ezt jelenti számomra a mûvészet, így hat rám..." - Egy kiállítás, egy festmény vagy egy szobor, egy csodálatos tárgy, illetve a zene vagy a színházi elõadás élménye - versben v. prózában....

2. Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élõ magyar nyelven író amatõr írók - kortól és foglalkozástól függetlenül bárki - kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvû írásokkal.

3. A pályázat keretében a pályázók maximum 4 mûvel pályázhatnak. Egyik írás se haladhatja meg a másfél oldalt.

4. A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell egy aláírt, (személyi igazolványszámot, pontos lakcímet, telefonszámot, teljes valódi nevet - és esetlegesen ettõl eltérõ írói nevet, amin megjelenni kíván - is tartalmazó) Nyilatkozatot a szerzõtõl, miszerint a pályamû(vek) saját szellemi terméke(i), és a szerzõ hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez a Vizuális Pedagógiai Mûhely ill. a Barátok Verslista által fenntartott honlapokon (www.vpm.hu; portal.verslista.hu; www.poeta.hu; www.kepzeldel.hu) illetve a Vizuális Pedagógiai Mûhely ill. a Barátok Verslista esetlegesen nyomtatásban megjelenõ kiadványaiban.

(A Barátok Verslista jelenlegi tagjainak e Nyilatkozatot nem kell elküldeniük, mivel e pályázatra is vonatkozik az általuk már elfogadott 2012 évi Verslistás Szabályzat.)

5. Beküldés: a pályázati anyagokat e-mailben (csatolt fájlként Word dokumentumban - Times New Roman betûtípussal, 12-es betûnagyságban, normál sorközzel, 2,5-2,5-es margóval, 1 hasábos tördelésben) fogadjuk, a muveszet@verslista.hu címen (kérjük, pontosan írják be az email címet!)
2012. július 15. vasárnap éjfélig. A levél tárgya legyen minden esetben: "MÛVÉSZETRÕL"!

A pályázatok beérkezését visszaigazoljuk! Ha ez nem történik meg 48 órán belül, akkor kérjük a beküldési cím leellenõrzését, hogy nincs-e elgépelve. Ha a cím jó, mégse történt visszaigazolás, úgy az attila@vpm.hu címre ismételjük meg a pályázat elküldését.

A szerzõk nyilatkozatát (hogy saját szellemi termékükrõl van szó) a következõ postai címre várjuk:
Vizuális Pedagógiai Mûhely 8263. Badacsonytördemic, Római út 84.

A nyilatkozatnak legkésõbb 2012. július 18.-ig meg kell érkezniük a fenti címre.

Aláírt, postán visszaküldött, a 4-es pontban felsorolt adatokat és a beküldött írások címeit tartalmazó Nyilatkozat hiányában a beküldött írásokat töröljük a pályázati anyagból.

6. Nevezési díj: NINCSEN

7. Minden beküldött pályázat felkerül a beküldési határidõ lejárta után a poeta.hu honlapra.

8. Pályadíjak:

1-50 pályázati írás esetén: A pályázaton az elsõ helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Mûhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 10 ezer Ft értékben.

51-100 pályázati írás esetén: A pályázaton az elsõ helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Mûhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 12 ezer Ft értékben. A második helyezett irodalmi kiadványokat nyer 8 ezer Ft értékben.

100 feletti pályázati írás esetén: A pályázaton az elsõ helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Mûhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 12 ezer Ft értékben. A második helyezett irodalmi kiadványokat nyer 8 ezer Ft értékben. A harmadik helyezett pedig irodalmi csomagot 5 ezer Ft értékben.

9. Eredményhirdetés: 2012. augusztus 20-án a poeta.hu oldalon lesz megtekinthetõ.
A nyerteseket természetesen elérhetõségükön külön értesítjük.

10. A legjobban sikerült írások bekerülhetnek a VPM ill. Verslista kiadványaiba.

11. További információ az attila@vpm.hu címen kérhetõ.

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. július 15. (vasárnap) éjfél

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 2
Kereső robot: 11
Összes: 22
Jelenlévők:
 · Alberczki László
 · Christiandry


Könyvajánló

ceto:
Két szemem forrása...Nógrádi Zoltán (ceto): Két szemem forrása

A könyv kedvenc verseimet tartalmazza, amelyeket 2000 és 2005 novembere között írtam. Főleg érzelmekről szól, "egy amatőr lélek" gondolatai...


Tovább...

Zeneajánló

Johnny Fürst: Elmúló álmok (Második Verzió)
Küldte: furstjohnny

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0822 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz