Navigáció


RSS: összes ·
Sodrásban 2012 c. antológia

2012-06-09 12:43:28, 273 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Kiíró: Vizuális Pedagógiai Mûhely BT.
Pályázat címe: Amatõr írók, költõk antológiája.
Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élõ magyar nyelven író amatõr költõk, írók.
Kategóriák: vers és próza

A pályázat célja: tehetséges amatõr irodalmi alkotók felkutatása.

1.) A Vizuális Pedagógiai Mûhely BT. pályázatot ír ki abból a célból, hogy amatõr költõk és írók publikálási lehetõséget kaphassanak egy Irodalmi Antológiában.

2.) Az antológiában téma megkötés nincs! Vers és próza is beküldhetõ, bármilyen témában, terjedelmi korlátok nélkül!

3.) Vallási, politikai vagy másokat sértõ írások a pályázaton nem indulhatnak.

4.) Beküldés: a pályázati anyagokat e-mailben (csatolt fájlként) 11-es betûnagysággal, Times New Roman betûtípussal, A5-ös méretben (oldalnagyság: 148x210 mm - kb. 35 sor/oldal - szövegtükör kb. 9,8x16 cm), 2,5-2,5-es oldalmargókkal, normál sorközzel, 1 hasábos tördeléssel fogadunk csak el.
Szerzõ neve: Írás címe sor után 1 üres sort követve következzék maga az írás. 1-1 írás között 2 üres sor legyen.
Beküldési cím: sodrasban@verslista.hu. A beküldésrõl visszaigazolást adunk emailen!
Amennyiben 48 órán belül nem kapja meg a visszaigazolást, úgy kérem, ellenõrizze le, hogy pontosan arra a mailcímre küldte-e el a pályázatot, ami a kiírásban szerepel! Ha igen, akkor kérjük ismételje meg az emailt az attila@vpm.hu címre!

5.) Beküldési határidõ: 2012. július 7. (szombat este)

6.) Kizárólag jogtiszta, a pályázó által írt pályázati anyagot tudunk elfogadni. A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell egy aláírt, (személyi igazolványszámot, pontos lakcímet, teljes valódi nevet - és esetlegesen ettõl eltérõ írói nevet, amin megjelenni kíván - is tartalmazó) Nyilatkozatot a szerzõtõl, miszerint a pályamû(vek) saját szellemi terméke(i), és a szerzõ hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez a Vizuális Pedagógiai Mûhely BT. által kiadott antológiában. A Nyilatkozatok postázási címe: Baranyai Attila 8263. Badacsonytördemic, Római út 84.

7.) Nevezési díj: 3300 Ft/A5-ös (!!!) oldal

(2.5-2.5-es margókkal - kb. 35sor/oldal). + belföldre 1500 Ft, külföldre 5000 Ft postaksg - ami a kész kötetek postázására kell majd.
Befizetett oldalanként KETTÕ kötet jár a szerzõknek ezért! A nevezési díjat kérjük az alábbi címre befizetni: Baranyai Attila
8263 Badacsonytördemic, Római út 84. Nevezési díjat a kiadó nem fizet vissza.
Plusz példányok EZERÖTSZÁZ forintos áron rendelhetõk meg! A közlemény rovathoz kérjük odaírni: "SODRÁSBAN 2012"!

8.) A nevezési díj befizetését igazoló csekk másolatát postai úton kérjük eljuttatni, a Nyilatkozattal együtt címünkre.

9.) A szerkesztõk által nem megfelelõnek tartott írások az antológiába nem kerülnek bele. Errõl a szerzõt értesítjük. A szerzõnek lehetõsége van a befizetett oldalszámnak megfelelõen másik írás beküldésére ezen írás helyett.

10.) A beérkezett írásokat nyelvi lektor fogja átnézni. A lektor által javasolt módosításokat a szerzõkkel egyeztetni fogjuk. Az antológiában csak nyelvi lektor által átnézett írások kerülnek be.

11.) Antológia várható megjelenési ideje: 2012. október környékén.
12.) További információ: attila@vpm.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2012. július 7. (szombat este)

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 0
Kereső robot: 12
Összes: 21

Könyvajánló

nagyvendel:
Haiku dalokNagy Vendel: Haiku dalok

Apám, Anyám, Öcsém emlékezete

Fáradt a kapa,
Kikalapált élétől
Hanyatt dőlt a gyom.
Tovább...

Zeneajánló

DR3AM
Küldte: soulkeeper

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0697 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz