Navigáció


RSS: összes ·
Tárcanovella-pályázat

2012-05-13 10:47:57, 251 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Az Élet és Irodalom jeligés tárcanovella-pályázatot hirdet, melyen bárki indulhat, tematikai megkötés nincsen.
Cél a tárcanovella hagyományának megújítása, újraértelmezése. A tárcák mai helyét keresik, új szereplehetõségeit, szeretnék divatossá, olvasottá tenni ezt az egykorvolt zsánermûfajt.
A novellákat háromtagú zsûri bírálja el, tagjai: Grecsó Krisztián, Nádasdy Ádám, Szilasi László.
Az eredményrõl tájékoztatják a nyerteseket, a legjobb tárcanovellákat 2012 októberétõl az Élet és Irodalomban közölni fogják.

A fõdíj: 400 000 forint,
a második díj: 200 000 forint
a harmadik díj: 100 000 forint
öt különdíjas tárca: féléves nyomtatott ÉS-elõfizetés
öt díjazott tárca: féléves elõfizetés az online változatra

Formai követelmények:
– Egy szerzõ egy tárcanovellával nevezhet.
– Az írás nem lehet hosszabb 5000 leütésnél (szóközzel).
– Tárcanovelláját 3 példányban, kinyomtatva küldje be!
– Új, korábban még nem közölt tárcanovellákkal nevezzenek – az internet, saját blog, Facebook-profil is publikációnak számít!
A pályamunkákat csak postai úton fogadják. Leveleiket az Élet és Irodalom postafiókcímére küldjék: 1450 Budapest, Pf.: 84. A borítékra írják rá: „Tárcanovella-pályázat”.
– A pályázat jeligés. (Kérik, hogy se a borítékra, se a szövegre ne írja rá nevét, viszont mindhárom példányon legyen ott az ön jeligéje! A jelige feloldását a szöveggel együtt küldje el, de tegye lezárt borítékba, melyre szintén csak a jeligét írja rá. A lezárt borítékban lévõ feloldás tartalmazza a pályázó nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát!)
– Amelyik pályázat nem felel meg a formai követelményeknek, azt ki kell zárják.

Beérkezési határidõ: 2012. 06. 30.
További információ: ÉS

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 06. 30.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 2
Kereső robot: 13
Összes: 22
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Tiberius


Könyvajánló

Rangits_Marta:
A szeretet színeiRangits Márta: A szeretet színei

„Ajánlom ezt a kis kötetet azoknak, akik már olvasták Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című meséjét és azoknak is akik még nem olvasták…
me...


Tovább...

Zeneajánló

Normanton Road Social Club: Mikor az utcán átment a kedves
Küldte: sonofab

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0618 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz