Navigáció


RSS: összes ·
Hogyan gyõztem?

2012-05-10 19:29:46, 358 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A NYITOTT Szemmel magazin "Hogyan gyõztem?" címmel novellapályázatot hirdet. Olyan pályamûveket várnak, amelyek személyes erkölcsi gyõzelmekrõl, azok lelki tanulságairól szólnak. Kiemelt témaként ajánlják az irigységbõl, a féltékenységbõl, az indulatosságból, a haragból, az anyagiakhoz való túlzott kötõdésbõl, vagy a valamilyen káros szenvedélybõl (alkohol-, dohány-, drog-, tv-, internet-függés stb.) történõ szabadulásról szóló elbeszéléseket.

Csak az igényes, irodalmi stílusban megírt pályamûveket értékelik. Az írások 2–5 A/4-es oldal terjedelmûek legyenek. A pályázaton kizárólag jogtiszta, máshol még meg nem jelent írások vehetnek részt.

Cím: szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu
(Az írások beérkezésérõl minden esetben visszaigazolást küldenek.)

Pályázati díjak:
I. helyezett: 30 ezer Ft
II. helyezett: 20 ezer Ft
III. helyezett: 10 ezer Ft

Különdíjak: 1 éves elõfizetések a magazinra

A legszebb pályamûveket kötetben jelentetik meg. A kötetben szereplõ szerzõket írásaikért a kötet tiszteletpéldányaival honorálják.

Beérkezési határidõ: 2012. 06. 30.
Eredményhirdetés: 2012. szeptember 30.

További információ: www.nyitottszemmel.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 06. 30.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 10
Regisztrált: 1
Kereső robot: 12
Összes: 23
Jelenlévők:
 · imreolaah


Könyvajánló

Marossy József:
Hinta és pacsirtaMarossy József: Hinta és pacsirta

Történelem, közélet, természet és vallás csendül fel verseimben.
Változatos kötetemben igyekszem mindenben mértéket tartani, értéket
n...


Tovább...

Zeneajánló

The Braves: Engem nem érdekel
Küldte: nicykeee

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0904 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz