Navigáció


RSS: összes ·
Segítsünk, hogy minél többen átérjenek! (Sünbarát)

2012-05-08 11:32:12, 189 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Pályázat kiírói és elbírálói: a SunBarat.hu, az MTTE Civil Társaság, és a Magyar Madármentõk Alapítvány
Pályázók köre: magánszemélyek, családok, baráti társaságok
Pályázat témaköre: Olyan alkotásokat várnak amik az elgázolt sünikre, a balesetek elkerülésének vagy megelõzésének a lehetõségére hívja fel a társadalom figyelmét.
Minél kreatívabb, elgondolkoztatóbb, ütõsebb és megragadóbb az ötleted annál jobban fogják értékelni.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy saját készítésû kreatív tervekkel lehet pályázni ez lehet banner, fotó, vers, novella, riport, cikk, videó, animáció, flasmob, ezek kombinációja vagy egyéb figyelemfelkeltõ eszköz, akció is.

A beküldött pályázatnak az alábbi információkat kell tartalmazni:
a pályázó személy(ek) nevét
a pályázó e-mail címét, (ha nem azonos azzal, ahonnan a pályázat érkezik)
a pályázó telefonszámát (nem kötelezõ de érdemes megadni, mert ezen értesítenek, ha te nyersz)
a nevezett alkotást csatolva, amennyiben ez túl nagy file, akkor azt a forrást ahonnan letölthetõ (csak PC-s formátumban érkezõ anyagokat tudnak kezelni, ezért ha nem ilyet készítesz, kérik, hogy konvertáljad)

Az e-mailnek a tárgya ez legyen: Segítsünk, hogy átérjenek!
A nevezéseket az info@sundiszno.hu címre várják.

Díjak:
1. helyezett: 2 felnõtt és 2 gyerek belépõjegy az állatkertbe
2. helyezett: 2 felnõtt és 1 gyerek belépõjegy az állatkertbe
3. helyezett: 1 felnõtt és 2 gyerek belépõjegy az állatkertbe

A pályázat díjait a kampány fõ támogatója a Budapesti Állat és Növénykert ajánlotta fel.

Közzététel: A színvonalas kampányelemeket megjelenítik a kiíró szervezetek honlapjain, Facebook oldalain és a kampányhoz csatlakozó társ médiumokban is.

Az MTTE Civil Társaság elõzetes értesítés nélkül is jogosult a pályázatot idõlegesen szüneteltetni.
A Pályázó a nevezésével kijelenti, hogy az általa történõ bármely bejegyzés jogi háttere tisztázott, azaz többek közt jogszabályba nem ütközik, bûncselekményre való felhívást nem tartalmaz, személyiségi jogot vagy közerkölcsöt nem sért, állami vagy szolgálati titkot nem tartalmaz, és annak alapján harmadik fél sem a Pályázóval, sem pedig a Pályázat Kiírójával szemben semmilyen jogszerû igénnyel nem léphet fel. A Pályázat Kiírója az esetlegesen felmerülõ a szerzõi mûvekkel kapcsolatos bármely kötelezettségek tekintetében a felelõsségét teljes egészében kizárja. A Pályázó vállalja, hogy a jelen pontban meghatározottak megsértése kapcsán felmerülõ bármely követelést, igényt közvetlenül megtérítenek a követeléssel, igénnyel fellépõ részére.
A Pályázat Kiírója fenntartja a jogot, hogy diszkvalifikálja és/vagy kizárja a pályázatból azokat a pályázókat, akik a Részvételi feltételekben foglaltakat közvetlenül vagy közvetetten megváltoztatták, áthágták, nem feleltek meg szabályainak.
A pályázók ezúton lemondanak minden olyan jogukról, hogy bármelyik bíróság útján érvényesítsék vagy támadják meg a pályázattal vagy a részvételi feltételekkel kapcsolatos vagy azokból eredõ, illetve azok következtében felmerülõ bármely követelést vagy kérdést, akár szerzõdéses rendelkezésen, akár szerzõdésen kívüli károkozáson alapul.

Beérkezési határidõ: 2012. 06. 01.
Eredményhirdetés: Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjak átadására a 2012. június 9.-én a SünDAY2 rendezvényen fog sor kerülni.

További információ: sunbarat.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 06. 01.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 15
Regisztrált: 1
Kereső robot: 11
Összes: 27
Jelenlévők:
 · Öreg


Könyvajánló

aranytk:
Kitárt karokkal„Örömmel olvastam Arany-Tóth Katalin „Kitárt karokkal” című verses kötetét, melyet ezúton szeretnék figyelmükbe ajánlani.

Tiszta, őszinte költészet az ő költészete; igazi, mély emberi érzés...


Tovább...

Zeneajánló

Cannibal Holocaust filmzenéje
Küldte: kovacsgabor

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0868 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz