Navigáció


RSS: összes ·
Segítsünk, hogy minél többen átérjenek! (Sünbarát)

2012-05-08 11:32:12, 174 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Pályázat kiírói és elbírálói: a SunBarat.hu, az MTTE Civil Társaság, és a Magyar Madármentõk Alapítvány
Pályázók köre: magánszemélyek, családok, baráti társaságok
Pályázat témaköre: Olyan alkotásokat várnak amik az elgázolt sünikre, a balesetek elkerülésének vagy megelõzésének a lehetõségére hívja fel a társadalom figyelmét.
Minél kreatívabb, elgondolkoztatóbb, ütõsebb és megragadóbb az ötleted annál jobban fogják értékelni.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy saját készítésû kreatív tervekkel lehet pályázni ez lehet banner, fotó, vers, novella, riport, cikk, videó, animáció, flasmob, ezek kombinációja vagy egyéb figyelemfelkeltõ eszköz, akció is.

A beküldött pályázatnak az alábbi információkat kell tartalmazni:
a pályázó személy(ek) nevét
a pályázó e-mail címét, (ha nem azonos azzal, ahonnan a pályázat érkezik)
a pályázó telefonszámát (nem kötelezõ de érdemes megadni, mert ezen értesítenek, ha te nyersz)
a nevezett alkotást csatolva, amennyiben ez túl nagy file, akkor azt a forrást ahonnan letölthetõ (csak PC-s formátumban érkezõ anyagokat tudnak kezelni, ezért ha nem ilyet készítesz, kérik, hogy konvertáljad)

Az e-mailnek a tárgya ez legyen: Segítsünk, hogy átérjenek!
A nevezéseket az info@sundiszno.hu címre várják.

Díjak:
1. helyezett: 2 felnõtt és 2 gyerek belépõjegy az állatkertbe
2. helyezett: 2 felnõtt és 1 gyerek belépõjegy az állatkertbe
3. helyezett: 1 felnõtt és 2 gyerek belépõjegy az állatkertbe

A pályázat díjait a kampány fõ támogatója a Budapesti Állat és Növénykert ajánlotta fel.

Közzététel: A színvonalas kampányelemeket megjelenítik a kiíró szervezetek honlapjain, Facebook oldalain és a kampányhoz csatlakozó társ médiumokban is.

Az MTTE Civil Társaság elõzetes értesítés nélkül is jogosult a pályázatot idõlegesen szüneteltetni.
A Pályázó a nevezésével kijelenti, hogy az általa történõ bármely bejegyzés jogi háttere tisztázott, azaz többek közt jogszabályba nem ütközik, bûncselekményre való felhívást nem tartalmaz, személyiségi jogot vagy közerkölcsöt nem sért, állami vagy szolgálati titkot nem tartalmaz, és annak alapján harmadik fél sem a Pályázóval, sem pedig a Pályázat Kiírójával szemben semmilyen jogszerû igénnyel nem léphet fel. A Pályázat Kiírója az esetlegesen felmerülõ a szerzõi mûvekkel kapcsolatos bármely kötelezettségek tekintetében a felelõsségét teljes egészében kizárja. A Pályázó vállalja, hogy a jelen pontban meghatározottak megsértése kapcsán felmerülõ bármely követelést, igényt közvetlenül megtérítenek a követeléssel, igénnyel fellépõ részére.
A Pályázat Kiírója fenntartja a jogot, hogy diszkvalifikálja és/vagy kizárja a pályázatból azokat a pályázókat, akik a Részvételi feltételekben foglaltakat közvetlenül vagy közvetetten megváltoztatták, áthágták, nem feleltek meg szabályainak.
A pályázók ezúton lemondanak minden olyan jogukról, hogy bármelyik bíróság útján érvényesítsék vagy támadják meg a pályázattal vagy a részvételi feltételekkel kapcsolatos vagy azokból eredõ, illetve azok következtében felmerülõ bármely követelést vagy kérdést, akár szerzõdéses rendelkezésen, akár szerzõdésen kívüli károkozáson alapul.

Beérkezési határidõ: 2012. 06. 01.
Eredményhirdetés: Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjak átadására a 2012. június 9.-én a SünDAY2 rendezvényen fog sor kerülni.

További információ: sunbarat.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 06. 01.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

Napi szerkesztői ajánlat


Heti ajánló


Szakmai anyag


BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 9
Regisztrált: 1
Kereső robot: 12
Összes: 22
Jelenlévők:
 · gszabo


Könyvajánló

Pekka:
Smaragd VeremPopovics Péter: Smaragd Verem

Ez a kötet egy válogatás az elmúlt évtizedben létrejött írásaimból, több mint háromnegyede szerelmes vers.
Ennek a leírhatatlan érzésnek a gyönyörű...


Tovább...

Zeneajánló

A dream within a dream (Edgar Allan Poe)
Küldte: kovacsgabor

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.065 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz