Navigáció


RSS: összes ·
Családdal vagyok! - irodalmi pályázat

2012-04-03 18:42:02, 189 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Növekvõ Hold Alapítvány irodalmi pályázatot hirdet meg azok számára, akik szeretnék saját, családi élethez kapcsolódó történetüket megírni. Lássuk a családi legendákat, olvassuk a ti hétköznapjaitokat, adjunk erõt egymásnak!
Az irodalmi pályázatot neves zsûri bírálja el, értékesek a nyeremények, és – talán ez a legfontosabb – eljutnak a történetek az olvasókhoz.
Témák:
A családhoz kapcsolódó történetek lehetnek érdekes vagy tanulságos történetek, különleges élethelyzetek, humoros események, példaértékû kezdeményezések stb.

Technikai követelmények:
Az alkotásokat elektronikus úton kérik beküldeni.
A beküldendõ írásmûvek terjedelme min. 1 – max. 2 A4-es oldal legyen, Times New Roman betûtípussal, 12-es betûmérettel.
A történetekhez 1-3 saját kép is küldhetõ, min. 600×600 pixel, max. 100 kb méretben, jpg vagy png formátumban.

A pályázatokat a következõ e-mail címre várják:
novekvohold@gmail.com
Kérik, hogy a tárgyba írjátok bele, hogy „Családdal vagyok” pályázat. Az e-mailben legyen feltüntetve a pályázó teljes neve, értesítési címe, telefonszáma.

A pályamunkákat elbírálja: Ugron Zsolna írónõ, Molnár-Bánffy Kata kommunikációs tanácsadó, blogger (Ladies First Consulting), Kocsisné dr. Péterfy Hajnal fõszerkesztõ, Babafalva.hu és MiNõk.hu

A három legjobb mû díjazásban részesül:
I. díj: Egy hétvége a gyermekbarát, családbarát Oxigén Hotel**** és ZenSPA-ban, 60 ezer Ft értékben.
II. díj: Egy családi fotózás a természetben, a Fotogalló felajánlásával, 38 ezer Ft értékben.
III. díj: Egy kétszemélyes MÁV Nosztalgia utazás, 20 ezer Ft értékben.

A legjobb mûvek megjelennek a Babafalva.hu és a MiNõk.hu portálon.

A díjak átadása 2012. április 28-án, a Családdal vagyok! – Generációk egymás hegyén-hátán kampány zárórendezvényén történik majd.

A beküldött mûvek megjelennek a Családdal vagyok! blogban.

Pályázati szabályzat:
Nem pályázhatnak a Növekvõ Hold Alapítvány és a díjakat felajánló cégek alkalmazottai, együttmûködõ munkatársai, valamint fentiek közvetlen családtagjai. A pályázatra elküldött írásokért a Növekvõ Hold Alapítvány a pályázók részére díjat nem fizet.
A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Növekvõ Hold Alapítvány a beérkezett anyagokat a Családdal vagyok! blogon, valamint a Babafalva.hu és a MiNõk.hu portálon a pályázó nevével együtt közzé tegye.
A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött anyagokat a Növekvõ Hold Alapítvány térítésmentesen publikálja, felhasználja a Családdal vagyok! blogon és a Családdal vagyok! kampányhoz kapcsolódó kiadványaiban.
A pályázó tudomásul veszi, hogy az írásmûvek szerkesztett formában kerülnek felhasználásra.

Beérkezési határidõ: 2012. 04. 18.
Eredményhirdetés: 2012. április 28.

További információ:
MiNõk.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 04. 18.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 13
Regisztrált: 1
Kereső robot: 15
Összes: 29
Jelenlévők:
 · Krisz


Könyvajánló

dtlaszlo:
A gömbbe zárt időDombi Tinódy László: A gömbbe zárt idő

Azt írja Dombi Tinódy László a Létünk ára című versében, hogy „Létünk ára jelölt kereszt, / lebegj, álmodj, táncolj, szeress!”. Vagyis: mindan...


Tovább...

Zeneajánló

LP-A Brigád badacsonyban
Küldte: csacsika

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0963 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz