Navigáció


RSS: összes ·
Ünnep - a hétköznapokban is

2012-03-12 09:31:03, 672 olvasás, Pieris, 1 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Kedves Író Barátunk!

Van olyan ami nem kerül többe mint az elmúlt évben? Sõt esetleg olcsóbb is?
Igen van!
Olvassatok tovább és megtudjátok!

Az elmúlt években az ANÁRBO Szövetkezet és jómagam igyekeztünk az amatõr irodalom számára megjelenési lehetõséget biztosítani. Ennek eredménye volt, hogy néhány éve egy régi elképzelésem álomból valósággá válhatott. Megjelent négy Verselõ Antológia és egy tematikus, Együtt c. antológia! Ezekrõl a kötetekrõl, az íróktól és olvasóktól visszaérkezett vélemények alapján elmondható, hogy elérhetõ áron magas minõséget sikerült nyújtaniuk.

2011-ben már az Info-Szponzor Kft. keretein belül folytattuk az elmúlt években sikeresen megkezdett, amatõr irodalmat támogató tevékenységet.

A Verselõ Antológia természetesen továbbra is szerepel a kiadó terveiben. Változatlanul meg kívánjuk tartani az elérhetõ árat és a magas minõséget. A Verselõ Antológia 2012 kiírását a nyár folyamán olvashatják az érdeklõdõk.

Az Info-Szponzor Kft. az elmúlt évben úgy döntött, hogy bõvíti az amatõr írók számára a megjelenési lehetõségeket. Ennek keretében került sor az Együtt címû tematikus antológia kiírására. Az eddig megjelent antológiákról az Info-Szponzor Kft. oldalán olvashattok. Itt képeket és véleményeket is találtok: Verselõ Antológiák; Együtt antológia.

Ezt a sort folytatja a cég az Ünnep címû tematikus antológia pályázatának kiírásával.
A kiadvány paraméterei megegyeznek az Együtt antológia paramétereivel, tehát: A/5-ös méretû, ragasztott kivitelû és a jobb tartás érdekében a borító teljes-oldalas füllel ellátott. Egy oldal: 40 sor * 137 karakter, 10-es betûnagyság. Tervezett oldalszám: 200-250 oldal.

A kötetbe pályázat útján kerülhetnek be a mûvek. Egy-egy alkotó 3-20 oldalon jelenhet meg. Pályázni lehet bármilyen írott mûvel (vers, próza, stb.), vagy fekete-fehér képzõmûvészeti alkotással (rajz, fotó, stb.), ami megfelel a kötet tartalmi követelményének.

Mi a különbség a pályázati díj és a részvételi díj között? A pályázati díj olyan összeg melyet a pályázat benyújtásakor meg kell fizetni, majd a pályázat eredményétõl függetlenül a pályázat kiírójánál marad. Tehát ha nem jelenik meg a szerzõ írása, akkor is pénzébe került a próbálkozás. Az általunk alkalmazott részvételi díjat csak abban az esetben kell megfizetni, ha a pályázat részben vagy egészében elfogadásra került és mindig az elnyert oldalszámnak megfelelõ összeget.
Tehát....
Pályázati díj: nincs.
Részvételi díj: 1.950 Ft/ oldal. - Ez az összeg az elmúlt évben is éppen ennyi volt!
...és ezt csak megjelenés esetén kell megfizetni.
Ráadásul!
A részvételi díj tartalmazza a megjelenés és a postázás költségét egy megadott szállítási címre, valamint minden három oldal után négy tiszteletpéldány árát.

Az igényelt oldalakon a mûveken kívül helyet kap egy fekete-fehér fénykép a szerzõrõl és egy rövid bemutatkozó szöveg, összesen fél oldal terjedelemben.
A pályázat benyújtása:
A pályázati anyag benyújtható e-mailban vagy levélben küldve, a legegyszerûbb formában. Lehetõség szerint jegyzettömbben vagy szövegszerkesztõben, csak alapformázásokkal (sorok, vastag, dõlt, aláhúzott, középre vagy jobbra, balra igazított). Kérjük, hogy az anyag ne tartalmazzon semmilyen különleges formázást!
A pályázati anyagnak tartalmaznia kell az írásos és/vagy képes pályázati anyagot, egy fekete-fehér fotót a szerzõrõl, egy bemutatkozást ( max 1000 karakter) és egy postázási címet is.

A pályázatokat az infoszponzor@gmail.com vagy 7030 Paks, Szõlõhegy u. 29. (Komáromi János) címre kérjük eljuttatni. Pályázati határidõ: 2012. május 31.

Valamennyi pályázót értesítjük, hogy pályázati anyaga (részben vagy egészében) bekerülhet-e a kötetbe. Bekerülés esetén elküldjük a részvételi díj befizetéséhez szükséges adatokat (befizetendõ összeg, számlaszám).
Amint az anyag szerkesztésével elkészültünk, a pályázónak pdf formátumban elküldjük a szerkesztett anyagot. Ezt már úgy fogja látni, ahogy a kötetben megjelenik. A pályázó ellenõrzés után visszaküldi a pdf fájlt és jelzi, ha javítási igénye van. Ha szükséges, javítás után újabb ellenõrzésre ismét megkapja az anyagát. Amikor a szerkesztett anyag mindenben megfelelõ (természetesen ez remélhetõleg már az elsõ alkalommal így lesz), akkor a pályázó a pdf fájl visszaküldésével egyidõben jelzi, hogy a szerkesztett anyag tartalma és formája számára megfelelõ és a megjelenéshez hozzájárul.
Amikor a kötetek elkészülnek a kiadó a postázási címekre minden három megjelent oldal után négy tiszteletpéldányt eljuttat a szerzõkhöz.

A részvételi díjon felül a pályázóknak semmilyen más jogcímen további fizetni valójuk nem lesz. A befizetett összegrõl természetesen mindenki számlát kap, amit a kötetekkel együtt juttatunk el a szerzõkhöz.

A tiszteletpéldányokon felül is rendelhetõk további kötetek. Ezek ára: 1190 Ft/db. - Ez az ár olcsóbb, mint az elmúlt évben egy kötet ára!

Az Ünnep címû kötet témakörei, amelyekhez kapcsolódóan várjuk a pályázati anyagokat:
A kötet témája - a címbõl is következõen - minden ünnepi pillanat. Minden hivatalos és nem hivatalos ünnep, országos, nemzetközi és családi ünnepek, de olyan ünnepi pillanatok is, amelyek semmilyen ünnepi felsorolásban nem szerepelnek, de átélõik számára különleges, ünnepi pillanatokat, hangulatot jelentenek, jelentettek. Hiszen ünnep a karácsony, de ünnep lehet egy találkozás és ünnep lehet egy jó könyv olvasása, vagy egy felemelõ gondolat is.

A kötetbe kétféle tartalomjegyzék kerül. Az egyik a hagyományos, a szerzõk névsora szerinti, míg készül egy olyan tartalomjegyzék is, amely az ünnepek szerinti csoportosításban tartalmazza a mûveket. Ezért kérjük, hogy minden mûvénél jelölje meg, hogy milyen ünnephez kapcsolódóan született.

A pályázattal kapcsolatban érdeklõdni lehet az infoszponzor@gmail.com címen.
A cégrõl további ismeretekhez a honlapon: www.infoszponzor.gportal.hu juthattok.

Üdvözlettel: Komáromi János (koma), Info-Szponzor Kft.

Megjegyzés: Pályázati határidõ: 2012. május 31.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 11
Regisztrált: 3
Kereső robot: 14
Összes: 28
Jelenlévők:
 · Öreg
 · PiaNista
 · sötétangyal


Könyvajánló

nagyvendel:
Egyebet nem mondhatokNagy Vendel: Egyebet nem mondhatok

Egyebet nem mondhatok

A világ végére kiülök,
Lábamat a semmibe lógatom,
érzem hogy jó nagyon.
Hallgassátok meg
Szóno...


Tovább...

Zeneajánló

The Braves: Engem nem érdekel
Küldte: nicykeee

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0869 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz