Navigáció


RSS: összes ·
A szeretet nem fogy el, bennünk él

2012-03-06 20:25:57, 282 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A www.csutkamano.hu szeretet témában hirdet egy óriási téli pályázatot minden olvasónak.
Kicsik és nagyok pályázhatnak a következõ mûfajokban. A szeretetrõl szóljon a pályázat, írhattok igaz történetet, kitaláltat, a lényeg, hogy bizonyítsa a SZERETET szükségét, erejét, varázsát.
Mûfajok:
- vers, novella, próza (írhattok rímes és szabad verset is, rövid vagy hosszabb elmélkedést, mesét, történetet, terjedelem: min. 10 sor, max. 100 sor)
- riport, interjú (a szeretetrõl szóljon, készíthettek interjút a tanítótokkal, egy idõs emberrel, egy kisgyerekkel, írhattok egy gyermekotthonról, nyugdíjasklubról, kórházról, a lényeg: a szeretet érzõdjék az írásból)
- rajz, fotó (bármilyen stílus lehet, a szeretetet millióféleképpen ki lehet fejezni, megkötés nincs)

GYERMEKKATEGÓRIA:
- 6-tól 12-éves korig (kicsik)
- 13-tól 18-éves korig (nagyok)
FELNÕTT KATEGÓRIA:
- 18 év fölött

A pályázat társszervezõje a SEHOLSZIGET ÉLMÉNYPARK.

Zsûritagok: Széll Barnabás (reklám-marketing ügyintézõ, Seholsziget Élménypark), Vetõ Márta (textilmûvész, Bécs), Sárközi Mária (Zeneker Kiadó), Csapó Judit festõmûvész, Oros-Zalaba Zsuzsa író

A pályamunkákat a csutkamano@freemail.hu címre várják SZERETET PALYAZAT jeligével.

Beérkezési határidõ: 2012. 06. 30.
További információ: www.csutkamano.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 06. 30.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 8
Regisztrált: 1
Kereső robot: 12
Összes: 21
Jelenlévők:
 · alias


Könyvajánló

nagyvendel:
TŰZLILIOMOKNagy Vendel: TŰZLILIOMOK

Kijelentem komolyan...

Pár szavas bölcselet...

Kijelentem komolyan,
nem vagyok én
ilyen, olyan, amolyan,
csak olyan, ami...


Tovább...

Zeneajánló

Koptatott kövek
Küldte: soulkeeper

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0857 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz