Navigáció


RSS: összes ·
Emlékek - költészetnapi vers- és prózaíró pályázat

2012-02-29 12:41:32, 311 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Barátok Verslista és a Vizuális Pedagógiai Mûhely a költészet világnapja és a magyar költészet napja alkalmából pályázatot ír ki az alábbi témakörben: "EMLÉKEK".
Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élõ magyar nyelven író amatõr írók - kortól és foglalkozástól függetlenül bárki - kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvû írásokkal.

A pályázat keretében a pályázók maximum 4 verssel és 2 prózai mûvel pályázhatnak.

A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell egy aláírt, (személyi igazolványszámot, pontos lakcímet, teljes valódi nevet - és esetlegesen ettõl eltérõ írói nevet, amin megjelenni kíván - is tartalmazó) Nyilatkozatot a szerzõtõl, miszerint a pályamû(vek) saját szellemi terméke(i), és a szerzõ hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez a Vizuális Pedagógiai Mûhely ill. a Barátok Verslista által fenntartott honlapokon (www.vpm.hu; portal.verslista.hu; www.poeta.hu; www.kepzeldel.hu) illetve a Vizuális Pedagógiai Mûhely ill. a Barátok Verslista esetlegesen nyomtatásban megjelenõ kiadványaiban.

(A Barátok Verslista jelenlegi tagjainak e Nyilatkozatot nem kell elküldeniük, mivel e pályázatra is vonatkozik az általuk már elfogadott 2012 évi Verslistás Szabályzat.)

Beküldés: a pályázati anyagokat e-mailben (csatolt fájlként Word dokumentumban - Times New Roman betûtípussal, 12-es betûnagyságban, normál sorközzel, 2,5-2,5-es margóval, 1 hasábos tördelésben) fogadják, a 2012@verslista.hu címen (kérik, pontosan írják be az email címet!). A levél tárgya legyen minden esetben: "EMLÉKEK"!

A pályázatok beérkezését visszaigazolják! Ha ez nem történik meg 48 órán belül, akkor kérik a beküldési cím leellenõrzését, hogy nincs-e elgépelve. Ha a cím jó, mégse történt visszaigazolás, úgy az attila@vpm.hu címre ismételjük meg a pályázat elküldését.

A szerzõk nyilatkozatát (hogy saját szellemi termékükrõl van szó) a következõ postai címre várják:
Vizuális Pedagógiai Mûhely 8263. Badacsonytördemic, Római út 84.
A nyilatkozatnak legkésõbb 2012. április 11-ig meg kell érkezniük a fenti címre.

Aláírt, postán beküldött, a fentebb felsorolt adatokat és a beküldött írások címeit tartalmazó Nyilatkozat hiányában a beküldött írásokat törölni fogják a pályázati anyagból.

Nevezési díj: NINCSEN

Minden beküldött pályázat felkerül a beküldési határidõ lejárta után a poeta.hu/2012 honlapra.

Pályadíjak:
1-50 pályázati írás esetén:
A pályázaton az elsõ helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Mûhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 10 ezer Ft értékben.

51-100 pályázati írás esetén:
A pályázaton az elsõ helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Mûhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 12 ezer Ft értékben.
A második helyezett irodalmi kiadványokat nyer 8 ezer Ft értékben.

100 feletti pályázati írás esetén:
A pályázaton az elsõ helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Mûhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 12 ezer Ft értékben.
A második helyezett irodalmi kiadványokat nyer 8 ezer Ft értékben.
A harmadik helyezett pedig irodalmi csomagot 5 ezer Ft értékben.

Amennyiben a pályázatra nagy számú írás érkezik be, valamint a pályázaton indulók igénylik, és a szakmai zsûri véleménye szerint több megjelenésre érdemes írás is beérkezik a pályázatra, akkor a szerzõk lehetõséget kapnak arra, hogy ezen válogatott írások bekerüljenek egy nyomtatott – bekerülési díjas [[kb. 3 e. Ft/A5 oldal] – A5-ös oldalanként 1-2 kötet ingyen jár a szerzõnek…] – kiadványba is. (Ebbe csak a zsûri által legjobbnak ítélt írások szerzõit hívják meg, tehát válogatott anyag lenne. A megjelenési költséget kellene a szerzõnek fizetnie – ha szeretne megjelenni. De ezzel NEM kötelezõ élni!) Az elsõ 3 helyezett e kiadványba ingyen jelenik meg.

Beérkezési határidõ: 2012. 04. 07. éjfél
Eredményhirdetés: 2012. június 20-án a poeta.hu/2012 oldalon lesz megtekinthetõ.
A nyerteseket elérhetõségükön külön értesítik.

További információ: attila@vpm.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 04. 07. éjfél

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 11
Regisztrált: 1
Kereső robot: 12
Összes: 24
Jelenlévők:
 · imreolaah


Könyvajánló

bratanerzsi:
Mindenből van kiút!Brátán Erzsébet: Mindenből van kiút! - Hátszöveg

„Nem tudjuk megoldani a magunk által okozott problémákat, ha ugyanúgy gondolkodunk, mint amikor létrehoztuk őket!”
(Albert Einstein)

Tovább...

Zeneajánló

10:11 - Ez marad
Küldte: Gamentzy_eduard

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0876 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz