Navigáció


RSS: összes ·
Alkotói pályázat 2012

2012-02-23 17:53:19, 274 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Budapest Esély Nonprofit Kft. az „Egymásra lépni tilos!” programjának keretében pályázatot hirdet egyéni alkotók számára.
A következõ üzenet irányvonalak megfelelnek a fenti követelményeknek:
A) Nézõpontváltás: Egymásra lépni tilos! -> Rád is léphetnek! -> Veled is megtörténhet!
B) Tégy úgy, ahogy magaddal szemben elvárnád! Neked milyen lenne?
C) mikor ezt teszed, akkor éppen diszkriminálsz!
Mindhárom üzenet irányvonal eredménye, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy „intoleránsnak lenni ciki”.

A pályázatra olyan pályamûveket várnak, amelyek felhívják a figyelmet a toleráns magatartás elõnyeire, illetve megmutatják azt, hogy miért „tilos” egymásra lépni. A pályázóktól azt várják, hogy mutassák be, hogy Budapest egy élhetõ és toleráns város, vagy épp mutassanak rá arra, min kellene változtatni, hogy még inkább az legyen.

Pályázni bármilyen mûvészeti alkotással lehet – pl.: rajz, fotó, kisfilm, írásmû, rap, plakát grafikai terve, grafiti terv stb.

A pályázó kizárólag saját eredeti szerzõi alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követõen válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni, visszafizetni. A pályázó a pályázati lap aláírásával a pályamunkájáról kijelenteni, hogy az saját szerzõi mûve, továbbá felelõsséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzõi jogát.

Egy pályázó több, de legfeljebb 3 pályamunkával, vagy 1 db, legfeljebb 5, egymáshoz szervesen kapcsolódó elembõl álló sorozattal nevezhet. Ez esetben a sorozat elemeit a zsûri együttesen értékeli.
Az érvényes pályázat feltétele a pályzati anyag megfelelõ formátumban való elküldése, illetve a pályázati lap hiánytalan kitöltése és eljuttatása.

Formai követelmények írásos alkotások esetén:
Word dokumentumot várnak, egy-egy írásmû terjedelme nem haladhatja meg a 8000 leütést, egy dokumentum egy írásmûvet, vagy egy sorozat darabjait tartalmazhatja. A külön írások külön fájlba kerüljenek!

Valamennyi pályamûvet lezárt borítékban, CD-n vagy DVD-n kérik benyújtani, a hordozón szerepeljen a mû szerzõje és címe! Mellékelni kell a pályázati adatlapot is!
Azonos pályázó különbözõ pályamunkáit külön borítékban és adatlappal ellátva kell beadni! A sorozatként pályázott mûvek azonos borítékban, egy adathordozón és adatlappal pályázhatnak.

A pályázatok postai úton vagy személyesen benyújthatók: Budapest Esély Nonprofit Kft. (1084 Budapest, VIII. kerület, Õr utca 5-7.)
A borítékon jelöljék a feladót, és írják rá: "Egymásra lépni tilos! pályázat"

A jelentkezési lapot kérik pontosan és olvashatóan kitölteni! Az e-mailcím hiányos vagy rossz megadása maga után vonhatja annak a lehetõségét, hogy a pályázó nem értesül számára fontos, a pályázatot és a kiállítást érintõ információkról.

Érvényesen pályázhat minden alkotókedvû, a téma iránt elhivatottságot érzõ személy; kortól, nemtõl és lakóhelytõl függetlenül. A 14-18 év közötti személyek törvényes képviselõjük hozzájárulásával pályázhatnak.
Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírója nem köt ki feltételt a pályázókkal szemben.

A beérkezett pályamûvek közül a zsûri által legjobbaknak ítélt 3 munka részesül jutalomban.
Az elsõ helyezett 60.000 Ft-os, a második helyezett 40.000 Ft-os, a harmadik helyezett 20.000 Ft-os pénzjutalomban részesül. A díjak járulék és adóterheit a kiíró vállalja.
A Budapest Esély Nonprofit Kft. tervei között szerepel a pályamûvek kiállítás formájában történõ bemutatása a nagyközönség számára.
A pénzjutalmak összértékének változatlanul tartása mellett a kiíró fenntartja a jogot, hogy a nevezõk számának és a pályamunkák minõségének függvényében több, kisebb értékû vagy kevesebb, nagyobb értékû pénzdíjat osszon.

Beérkezési határidõ: 2012. 09. 30. dél
Eredményhirdetés: 2012. november 15.

További információ:
palyazat@pestesely.hu
www.egymasralepnitilos.hu

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 09. 30. dél

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 10
Regisztrált: 2
Kereső robot: 15
Összes: 27
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Öreg


Könyvajánló

nagyvendel:
Átölelnek a fák VerseskötetNagy Vendel: Átölelnek a fák Verseskötet

Erdők övezik,
tölgyek és diófák,
ha átkarolod őket,
visszaölelnek a fák."


Tovább...

Zeneajánló

Johnny Fürst: Csak egymásért dobog a szívünk
Küldte: furstjohnny

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0724 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz