Navigáció


RSS: összes ·
BoldogSzer - Pályázat

2012-02-23 13:56:45, 346 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Kilenc-fordulós pályázatot hirdet a BoldogSzer blogoldal.
A terjedelem és a mûfaj is kötetlen. Korhatár nincs, tehát gyermekek is jelentkezhetnek! Szívesen várnak verseket, regéket, novellákat, meséket és bármilyen más írást, illetve rajzokat, festményeket vagy akármilyen kézmûves remeket. Az egyetlen kikötés, hogy az alkotás az adott hónap témájához kapcsolódjon.

Témák:
1. Február: otthon, 2. Március: család, 3. Április: közösség, 4. Május: hagyomány, 5. Június: természet, 6. Július: egészség, 7. Augusztus: tudatosság, 8. Szeptember: szeretet, 9. Október: boldogság

Beküldési határidõ mindig az adott hónap utolsó napja. A kiírónak legjobban tetszõ írásokat és képeket folyamatosan megjelentetik a saját képújságon. A végén pedig összesítik a beérkezett alkotásokat, és az arra legérdemesebbnek tartott három alkotó közül egy utolsó megmérettetés alapján választják ki a legjobbat.
A végsõ forduló témája az „Aranykert” lesz.

A nyertes szerzõt családjával együtt egy hétvégére vendégül látják. Ráadásul egy saját készítésû faragott tulipános-ládával is gazdagodhat.

Írásotokat, mûveiteket várják postai úton és a világhálón keresztül egyaránt. Mellékelve szívesen fogadnak tõletek rövid bemutatkozó levelet (nem hivatalos önéletrajzot!), esetleg fényképet.

Cím: Bárdudvarnok 7478 Visnyeszéplak 65. E-mail cím: bonifa@freemail.hu

Beérkezési határidõ: 2012. 10. 31.

További információ: BoldogSzer

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 10. 31.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 23
Regisztrált: 2
Kereső robot: 12
Összes: 37
Jelenlévők:
 · boszorka
 · galamboki


Könyvajánló

Dharlon:
LélekösvényenMester Zoltán (Dharlon): Lélekösvényen

Egy ösvény, mely az élet erdejének sűrűjén vezet keresztül. Az utazás során találkozunk az erdő szépségeivel: öröm, bánat, fantázia, szerelem, ...


Tovább...

Zeneajánló

Dark shadows
Küldte: kovacsgabor

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0907 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz