Navigáció


RSS: összes ·
A Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület pályázata

2012-02-23 13:50:22, 223 olvasás, Pieris, 0 hozzászólás

Lejárt pályázatok

A Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület pályázatot hirdet tehetséges fiatalok (0-99 éves korig) számára, akik szabadidejükben, otthon a négy fal között, vagy kint a szabadban, vagy bárhol... verseket írnak, melyeket szívesen megosztanának a nagyérdemûvel.
Lehet a vers rövid, hosszú, szomorú, vicces, szabad vagy kötött. Egyetlen megkötés, hogy ne legyen kirekesztõ, kifejezetten bántó valamely embercsoportra nézve.

A pályázóktól 2 saját verset várnak a vilagcsucsok@gmail.com e-mailcímre.
A legjobb alkotók bemutatkozhatnak a közönség elõtt a VilágCsücsök Közösségi Tér Poetry Slam estjein (1132 Budapest, Váci út 50. 2-es kapucsengõ).

Beérkezési határidõ: 2012. 02. 29.

További információ: Papp Helga: 06-70/555-7625

Megjegyzés: Beérkezési határidõ: 2012. 02. 29.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 7
Regisztrált: 2
Kereső robot: 13
Összes: 22
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Tiberius


Könyvajánló

Tarpay:
Ibolya-vetőBencze Bertalan: Ibolya-vető

..."Azt akartam hallatni, ami füllel nem hallható.
Azt szerettem volna, hogy szem nélkül lássatok!
S amiben vakon-süketen is hittem;
hogy ...


Tovább...

Zeneajánló

Anhysm: Engage the Noise
Küldte: Anhysm

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0583 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz