Navigáció


RSS: összes ·
Szavakkal szeretni - Szerelmesvers-pályázat

2012-01-19 09:47:26, 908 olvasás, Pieris, 11 hozzászólás

Lejárt pályázatok

Az Allee Bevásárlóközpont "Szavakkal szeretni - Szerelmesvers-pályázat az Allee-ban" címmel versíró pályázatot hirdet, melynek témája a szerelem. A nyilvános díjátadó ünnepségre a szerelmesek napján, Valentin-nap estéjén kerül sor. A szervezõk négy kategóriában várják a pályamûveket, melyeket Mácsai Pál színmûvész, Jászai-díjas, Érdemes Mûvész, az Örkény Színház igazgatója, Rácz Zsuzsa író, Aranykönyv Díjas, a Magyar P.E.N Club fõtitkára és Varró Dániel József Attila-díjas költõ, író, mûfordító fog elbírálni. A díjazott alkotásokat neves színmûvészek tolmácsolásában hallgathatják meg az érdeklõdõk és a pályázók 2012. február 14-én 18:00 órától a díjátadó ünnepségen az Allee-ban.

A kiíró: Allee Bevásárlóközpont
Téma: Szerelem, Valentin-nap
A pályázati idõszak: 2012. január 16.-február 1.
Versek benyújtási határideje: 2012. február 1.
Eredményhirdetés, a díjazott versek elõadása neves színmûvészek által: 2012. február 14. (kedd) 18.00, Allee Bevásárlóközpont (1117 Budapest Október Huszonharmadika utca 8-10.) földszint.

A zsûri:
Mácsai Pál színmûvész, Jászai-díjas, Érdemes Mûvész, az Örkény Színház igazgatója, Rácz Zsuzsa író, Aranykönyv Díjas, a Magyar P.E.N Club fõtitkára, Varró Dániel József Attila-díjas költõ, író, mûfordító. A beérkezett pályamûvekrõl a zsûri elõválogatás után dönt.

Kategóriák:
Amatõr I. (14-18 éves korig)
Amatõr II. (18 éves kor fölött)
Költõ (már van publikált saját verse)
SMS-vers

Pályázati feltételek:
- Nevezési díj nincs.
- Beküldés e-mailben, MS Word formátumban, az alábbi címre: szerelmesvers@allee.hu
- A pályázatban fel kell tüntetni a pályázó és a pályamû adatait: A szerzõ nevét, telefonszámát, e-mailcímét, a mû címét, a pályázati kategória nevét.
- Még nem publikált alkotással lehet pályázni.
- A pályamû nyelve: magyar.
- A pályamû hossza: vers esetében max. 2000 karakter, SMS-vers esetében max. 160 karakter.
- Közzétételi hozzájárulás (Allee honlapja + Facebook, nyilvános felolvasás, sajtóközlemény) A pályázó elfogadja, hogy pályamûvét az Allee felhasználhatja nyilvános közzététel céljából.
- Egy pályázó maximum 3 verssel pályázhat.

Díjazás:
Minden kategóriában a zsûri I.-II.-III. helyezést ítél meg. A zsûrinek lehetõsége nyílik különdíj adományozására is.

További információ: Baricz Árpád - Beszédírók Kft. - PR ügynökség, e-mail: info@beszedirok.hu tel.: 30/4567-807
www.beszedirok.hu

Megjegyzés: Beküldési határidõ: 2012. 02. 01.

Kinyomtatom


Regisztrálj!

Csak regisztrált felhasználó írhat hozzászólást. Ha véleményed van a pályázati kiírásról, regisztráld magad oldalunkon, és írd le!

BeszélgetésSmileSadBig grinClownCool...Tongue...SunglassesSmokinBabyEek...CryingEmbrassed...Beach ChairSarcastic...LoLPicnicTastyWink2Yawn...VerysadEatingKirályDevil2Hi...QuestionMailBaby BoyReadTombstoneSmiley balloonCsigaSzívVirágBowlingNono!GyagyaLábnyomSörKukucsNonoHolyByeÁáááááá!ImaSzerelmesGondolkodomAllahTapsOh! My God!LolIdegbetegAngyalOlvasKávéBaby GirlHelloSzerelemNem tudomHappypápá...TáncFej-törõTapsLibikóka... mondjuk :)GépelekPunkLolAngardAlszomHallgatokNonoDanceZenebolondBólogatNyúlNyúlSétaSzámítógépgyilkosÖlelésFalnak megy...AlszikUgrálóKoccintósAngyalLáncfûrészesComputerUdvaribolondCookColdKirályDobosTévénézõSprintTeknõs...Csírke-fogóAlszikShockedSírósSírósTelefonosEsõfelhõMeditáló......ÖlelésRózsaNapocska 1Napocska 2CsillagSzakácsFace-matrixCsoport.........Szellem......Kalózrosesmile..................Bravo!Szülinapi gyertyaTábortüzEgy csésze kávéKávézás 1Kávézás 1Kávézás a gép elõttRejtõzködõKézfogásPartyBirthDayTorta1Torta2Party 2Dog KissKávéKávéKissesKissesFlowerFlowerSmiley loveSpring

Tagjainknak

Online látogatók:
Látogató: 14
Regisztrált: 2
Kereső robot: 15
Összes: 31
Jelenlévők:
 · galamboki
 · Krisz


Könyvajánló

Fehér Csaba:
VerseskötetlenFehér Csaba: Verseskötetlen

„Kétszer húsz az éppen negyven, szeletben vagy egy az egyben…” – és valóban, ez a válogatás – ami egyben az első önálló kötet is – az elmúlt húsz év termé...


Tovább...

Zeneajánló

Shngahai maglev
Küldte: MiltonGray

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints a címre...

Zenék

Kategóriák


Page generated in 0.0903 seconds
Nicknév: Jelszó: Emlékezz